Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
-
100
g di funghi porcini freschi a fette
nebo 30 g di funghi porcini secchi ammollati in acqua per 20 min. e strizzati - 1 cucchiaino di sale + 1 pizzico
- 1200 g di acqua
- 300 g di pasta all'uovo secca, tipo tagliatelle o altro formato di pasta a scelta
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1599 kJ / 382 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 5.6 g
Alternativní recepty
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1h 30min
Tagliatelle ai funghi (senza glutine)
1h 30min
Tagliatelle panna e funghi
1h
Penne pisellini, funghi e speck
30min
Tagliatelle ai funghi
1h
Bucatini all'amatriciana
45min
Penne risottate con le cozze
1h 5 min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30min
Pasta al pomodoro e peperoni
30min
Spaghetti pomodoro, olive e capperi
30min
Spaghetti alla siciliana
30min