Zařízení & příslušenství
蔬菜燉羊肉配庫司庫司
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
6 人份
Suroviny
-
番茄 切半500 克
-
洋蔥 切半100 克
-
羊肉 切塊(約一口大小)400 克
-
新鮮巴西利 只取葉子2 枝
-
新鮮香菜 只取葉子2 枝
-
鹽2 大匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
孜然粉1 茶匙
-
番紅花2 小撮
-
橄欖油70 克
-
奶油20 克
-
水850 克
-
紅蘿蔔 切塊(約一口大小)150 克
-
櫛瓜 切塊(約一口大小)150 克
-
蕪菁 白的, 切塊(約一口大小)150 克
-
南瓜肉 切塊(約一口大小)150 克
-
庫司庫司350 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
23 g
Kalorie
1961 kJ /
469 kcal
Tuk
20 g
Sacharidy
51 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
環遊世界異國料理
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan