Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieni
- 30 g di pecorino stagionato, a pezzi (2-3 cm)
-
300
g di mozzarella intrecciata (treccia) a pezzi (3-4 cm)
nebo 300 g di scamorza intrecciata (treccia) a pezzi (3-4 cm) - 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di carne trita mista (vitello e maiale)
- 100 g di salsa di pomodoro
- 1 spicchio di aglio
- 160 g di peperoni misti (gialli e rossi)
- 120 g di pomodori San Marzano, senza semi e a pezzi
- 2 pizzico di sale
- 3 - 4 foglie di basilico fresche, lavate
- 1 pizzico di pepe nero macinato (volitelně)
Impasto
- 100 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco
-
5
g di malto d'orzo
nebo 5 g di zucchero - 1400 g di acqua
- 500 g di farina tipo 00
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- 1500 g di olio per frittura
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 124.9 kJ / 29.9 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 0.4 g
- Tuk
- 2.2 g
- Nasycený tuk
- 60.8 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 0.3 mg
Alternativní recepty
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3sa 20 dk
Panzerotti
5h
Focaccia a bastone
5h
Pizza 'nduja e caciocavallo
9 Std.
Mini panzerotti al pecorino
1h 40min
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1 godz. 30 min
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30min
Pettole pugliesi
3h
Focaccia barese
2 godz. 55 min
Focaccia barese TM6
4h
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3sa 20 dk
Pizza barese ai pomodorini
2h