Zařízení & příslušenství
Veganské empanadas s paprikou a houbami
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 20min.
24 kusů
Suroviny
-
400 gramů hladká mouka plus extra na pomoučení
-
220 gramů vlažné vody
-
1 balíček instantního droždí (7 gramů)
-
35 gramů olivového oleje plus extra na potření empanád
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
50 gramů cibule napůl
-
½ svazku čerstvé petržele
-
150 gramů červené papriky na kousky
-
100 gramů čerstvých hub na kousky
-
20 gramů rajčatového protlaku
-
½ čajové lžičky harissa omáčky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Sodík
149.7 mg
Protein
2.6 g
Kalorie
346.7 kJ /
82.9 kcal
Tuk
1.8 g
Vláknina
1.1 g
Nasycený tuk
0.3 g
Sacharidy
14.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Veganské pečení
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Spirulinová rýže s černými fazolemi a špenátem
No ratings
Houbový crème brûlée
24 h 35 min
Turecké börki s bramborovou náplní
1 h 15 min
Levandulová zmrzlina s ginem
14 h 35 min
Hummus
5 min
Veganský parmazán
15 min
Bigos
1 h 30 min
Fazolovo-quinoové karbanátky s guacamole
1 h
Fazolové kuličky s rozmarýnem
20 min
Falafel
1 h
Dal makhani
13 h 20 min
Tiramisu
5 h 20 min