Rizoto s hruškami a gorgonzolou

Rizoto s hruškami a gorgonzolou

4.2 28 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 porce

Suroviny

  • 60 gramů cibule na čtvrtky
  • 30 gramů extra panenského olivového oleje
  • 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
  • 50 gramů bílého vína, suchého
  • 700 gramů vody
  • 1 čajová lžička soli plus podle chuti
    1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
  • 200 gramů sýru gorgonzoly (nebo nivy), na malé kousky
  • 200 gramů hrušek oloupaných, bez jádřince, na kostičky (1 cm)
  • 30 gramů másla

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 15.9 g
Kalorie 2535 kJ / 605 kcal
Tuk 27.75 g
Vláknina 1.5 g
Sacharidy 75.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...