Rizoto s hruškami a gorgonzolou
TM5 TM6

Rizoto s hruškami a gorgonzolou

4.2 (25 hodnocení)

Suroviny

  • 60 gramů cibule, na čtvrtky
  • 30 gramů extra panenského olivového oleje
  • 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
  • 50 gramů bílého vína, suchého
  • 700 gramů vody
  • 1 čajová lžička soli, plus podle chuti
    nebo 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
  • 200 gramů sýru gorgonzoly (nebo nivy), na malé kousky
  • 200 gramů hrušek, oloupaných, bez jádřince, na kostičky (1 cm)
  • 30 gramů másla

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
2535 kJ / 605 kcal
Protein
15.9 g
Sacharidy
75.9 g
Tuk
27.75 g
Vláknina
1.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty