Rizoto s hruškami a gorgonzolou

Rizoto s hruškami a gorgonzolou

4.2 26 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 40min
4 porce

Suroviny

  • cibule na čtvrtky
    60 gramů
  • extra panenského olivového oleje
    30 gramů
  • rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
    320 gramů
  • bílého vína, suchého
    50 gramů
  • vody
    700 gramů
  • soli plus podle chuti
    1 čajová lžička
    1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
  • sýru gorgonzoly (nebo nivy), na malé kousky
    200 gramů
  • hrušek oloupaných, bez jádřince, na kostičky (1 cm)
    200 gramů
  • másla
    30 gramů

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 605 kcal / 2535 kJ
Protein 15.9 g
Tuk 27.75 g
Sacharidy 75.9 g
Vláknina 1.5 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...