Zařízení & příslušenství
Rizoto s hruškami a gorgonzolou
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
60 gramů cibule na čtvrtky
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
-
50 gramů bílého vína, suchého
-
700 gramů vody
-
1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty1 čajová lžička soli plus podle chuti
-
200 gramů sýru gorgonzoly (nebo nivy), na malé kousky
-
200 gramů hrušek oloupaných, bez jádřince, na kostičky (1 cm)
-
30 gramů másla
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
15.9 g
Kalorie
2535 kJ /
605 kcal
Tuk
27.75 g
Vláknina
1.5 g
Sacharidy
75.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hráškové rizoto s pancettou
30min.
Losos en crôute s citrónovým rizotem
1hod. 15min.
Mug cake s jablky a rozinkami
25min.
Rizoto se salsicciou a hráškem
40min.
Rizoto s krémovou rukolou
40min.
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40min.
Sladká pěna z ricotty
1hod. 5min.
Dýňové kroupoto s parmazánem
1hod. 30min.
Milánské rizoto
30min.
Zapečená dýně s čedarem
45min.
Rizoto s parmazánem
30min.
Rizoto s dýní a taleggiem
45min.