Rizoto s hruškami a gorgonzolou

Rizoto s hruškami a gorgonzolou

4.2 27 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 porce

Suroviny

  • 60 gramů cibule na čtvrtky
  • 30 gramů extra panenského olivového oleje
  • 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
  • 50 gramů bílého vína, suchého
  • 700 gramů vody
  • 1 čajová lžička soli plus podle chuti
    1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
  • 200 gramů sýru gorgonzoly (nebo nivy), na malé kousky
  • 200 gramů hrušek oloupaných, bez jádřince, na kostičky (1 cm)
  • 30 gramů másla

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 605 kcal / 2535 kJ
Protein 15.9 g
Tuk 27.75 g
Sacharidy 75.9 g
Vláknina 1.5 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...