
Zařízení & příslušenství
Rizoto s hruškami a gorgonzolou
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
60 gramů cibule na čtvrtky
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
-
50 gramů bílého vína, suchého
-
700 gramů vody
-
1 čajová lžička soli plus podle chuti
-
200 gramů sýru gorgonzoly (nebo nivy), na malé kousky
-
200 gramů hrušek oloupaných, bez jádřince, na kostičky (1 cm)
-
30 gramů másla
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
605 kcal /
2535 kJ
Protein
15.9 g
Tuk
27.75 g
Sacharidy
75.9 g
Vláknina
1.5 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Smetanové rizoto s modrým sýrem a ořechy
30min
Rizoto s brynzou a vlašskými ořechy
40min
Rizoto s dýní a taleggiem
45min
Citrónovo-bazalkové kuře z jednoho hrnce s ricottou
30min
Rizoto s chřestem a mangoldem
45min
Milánské rizoto
30min
Špagety s chřestovou omáčkou
55min
Lososové rizoto s fenyklem
25min
Penne s lososem a bazalkovou smetanou
45min
Špenátové rizoto
30min
Rizoto s krémovou rukolou
40min
Hráškové rizoto s pancettou
30min