Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread

Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread

4.3 3 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
6 slices

Suroviny

  • water
    240 g
  • sugar
    1 tsp
  • dried instant yeast
    2 tsp
    20 g fresh yeast, crumbled
  • gluten-free plain white flour (see tip), plus extra for dusting
    400 g
  • olive oil plus extra for greasing
    30 g
  • bicarbonate of soda
    ½ tsp
  • fine sea salt plus 1-2 pinches to taste
    ¼ tsp
  • unsalted butter diced
    30 g
  • fresh baby spinach plus extra for serving
    100 g
  • lemon juice
    ½ tsp
  • ground black pepper
    3 pinches
  • crème fraîche
    150 g
  • courgettes diced (1 cm)
    300 g
  • cherry tomatoes halved
    300 g
  • smoked salmon (volitelně) thinly sliced, for serving
    100 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 slice

Sodík 273 mg
Protein 9.1 g
Kalorie 1552 kJ / 371 kcal
Tuk 16.5 g
Vláknina 8.3 g
Nasycený tuk 6.2 g
Sacharidy 53.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...