Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Breadcrumbs
- 80 g gluten-free bread, stale, torn in pieces
- 1 garlic clove
- 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves only, to taste
Bolognese Sauce
- 1 garlic clove
- 200 g onions, quartered
- 300 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 30 g olive oil
- 1 tsp sweet paprika
- 800 g tinned chopped tomatoes
- 125 g soya mince
- 100 g water
- 90 g tomato purée
- 60 g raisins (volitelně)
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp dried oregano
- 1 ½ tsp dried basil
- 1 pinch ground cinnamon
Buckwheat Pasta
- 350 g buckwheat flour
- 180 g water
- ¼ tsp fine sea salt
Vegan Béchamel Sauce
- 750 g soya milk
- 50 g cornflour
- 10 g olive oil
- 1 pinch ground nutmeg
- ½ tsp fine sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1588 kJ / 379.5 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 60.2 g
- Tuk
- 8.3 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 11.6 g
- Sodík
- 553 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Bulgar and Red Lentil Soup
1 godz.
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Chick Pea Curry
35min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 Std. 10 Min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 min
Tempeh Bolognaise
30 min
Vegan Spanish Omelette
40min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min