Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di acqua
- 300 g di bieta verde a costa argentata
- 2 uova
- 120 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale (volitelně)
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di zucchero
- 400 - 500 g di olio per frittura
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3335.9 kJ / 797.3 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 79.2 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 201.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Contorno di cavolfiore al forno
30 min
Gattò di patate (TM6)
1 godz. 30 min
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30 min
Funghi champignon ripieni di zucca
1h
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 min
Finocchi gratinati
30 min
Polpette di gambi di bietole e pane raffermo
1h
Menù: Ratatouille; Verdure, ceci e uova con salsa agli asparagi
Žádné hodnocení
Torta de gee
1 godz. 30 min
Torta salata con melanzane e scamorza
1 godz. 30 min
Zucchine grigliate con condimento limone e basilico
35min
Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)
1h