Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 funghi champignon freschi
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 pizzico di aglio in polvere
- 30 g di pangrattato
- 250 g di zucca cotta
- 1 tuorlo
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 80.7 kJ / 19.3 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Tuk
- 0.8 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 65 mg
Alternativní recepty
Gattò di patate e spinaci
2h
Sformatini di agretti
1h
Gnocchi di broccoli
1h
Medaglioni di broccoli e patate
1h 30min
Polpette di gambi di bietole e pane raffermo
1h
Pasta con crema di cavolfiore e gamberi (senza lattosio)
30 Min
Licurdia calabrese
1h
Caramelle di pesce con vongole e zucchine
1 godz. 45 min
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2h
Polpette tonno e Pak choi
45 Min
Peperoni ripieni in salsa al pomodoro
1 godz. 45 min
Polpette di cavolo viola
1h 30min