
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 funghi champignon freschi
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 pizzico di aglio in polvere
- 30 g di pangrattato
- 250 g di zucca cotta
- 1 tuorlo
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 19.3 kcal / 80.7 kJ
- Protein
- 1.5 g
- Tuk
- 0.8 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Sodík
- 65 mg
Alternativní recepty
Thepla di spinaci
1hod.
Crema ai pomodori arrostiti
1hod. 30min
Caramelle di pesce con vongole e zucchine
1hod. 45min
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2hod.
Crema di fave; pesce spada e contorno mediterraneo
45min
Tortino di cicorie su salsa al pomodoro e crema di cipolle
1hod.
Cavolfiore con pesto di noci (vegan)
40min
Pagnotte di Santa Chiara
5hod.
Tagliolini con gamberoni e ricotta all'arancia
1hod.
Polpette di cavolo viola
1hod. 30min
Medaglioni di broccoli e patate
1hod. 30min
Salmone al vapore con salsa all'arancia e contorno di broccolo romano
35min