Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 funghi champignon freschi
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 pizzico di aglio in polvere
- 30 g di pangrattato
- 250 g di zucca cotta
- 1 tuorlo
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 80.7 kJ / 19.3 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Tuk
- 0.8 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 65 mg
Alternativní recepty
Medaglioni di broccoli e patate
1h 30min
Polpette di gambi di bietole e pane raffermo
1h
Burger di barbabietola
1h
Polpette di zucca
1h 30min
Sformato di zucchine e patate (TM6)
1h 30min
Frittelle di cavolo nero
30min
Crocchette di zucca e taleggio
1 Std. 15 Min
Involtini di pesce spada all'arancia
45 Min
Crostata morbida con tonno e misticanza
1h
Polpettone zucca e spinaci
1 Std. 15 Min
Torta salata funghi e patate
1h 30min
Funghi ripieni di salsiccia
40min