Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 carciofi interi
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 30 g di pecorino a pezzi
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 mazzetto di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 mazzetto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 20 g di pangrattato
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 295 kJ / 70.5 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 5.4 g
- Tuk
- 3.6 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 5.7 g
- Sodík
- 368.2 mg
Alternativní recepty
Involtini di verza e maiale
1 Std. 20 Min
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30 Min
Fagiolini e taccole al vapore
40min
Lasagne di verza
2 godz. 30 min
Insalata di finocchi con arance e pinoli
20 Min
Torta de gee
1h 30min
Sformato di zucchine e patate (TM6)
1h 30min
Arrosto di vitello con asparagi confit
2h
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 Min
Filetti di merluzzo con peperoni e cipolle (TM6)
45min
Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)
1h
Cavolfiore con pesto di noci (vegan)
40min