Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rametto di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ - 1 spicchio di aglio, a seconda del gusto personale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 pomodoro ciliegino in quarti
- 20 g di vino bianco, secco
- 500 g di acqua
- 400 - 500 g di patate (3-4 patate) a fette (½ cm) o a pezzi (3-4 cm)
- 2 spigole (300 g ognuna), squamate e eviscerate
- 1 ½ cucchiaino di sale, a seconda del gusto personale
- 1 pizzico di pepe, macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1020 kJ / 244 kcal
- Protein
- 26.4 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1.3 g
Alternativní recepty
Spigole all'acqua pazza
30 Min
Risotto zucca e pancetta
25 Min
Spigola al vapore con salsa al lime
35min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 Min
Seppie con i piselli
35min
Polpettone di carne ai funghi
1h 30min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Orata al sale
40 Min
Pepata di cozze
55min
Seppie con i piselli
40 Min
Pennette allo spada con melanzane al rosmarino
50min
Menu: vellutata di lattuga, spigola e salsa di crescione
Žádné hodnocení