Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rametto di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ - 1 spicchio di aglio, a seconda del gusto personale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 pomodori ciliegini in quarti
- 20 g di vino bianco secco
- 500 g di acqua
- 400 - 500 g di patate (3-4 patate) a fette (½ cm) o a pezzi (3-4 cm)
- 2 spigole (300 g ognuna), squamate e eviscerate
- 1 ½ cucchiaino di sale, a seconda del gusto personale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1020 kJ / 244 kcal
- Protein
- 26.4 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1.3 g
Alternativní recepty
Plumcake all'arancia
1 Std.
Merluzzo con burro agli agrumi
50 Min
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20min
Polpetti affogati
45min
Panini integrali ai semi con crema di ricotta e bastoncini di verdure
Žádné hodnocení
Gattò di patate
1 Std. 30 Min
Seppie con i piselli
40min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30min
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Pesto alla genovese
20 Min
Pizza quattro stagioni
Žádné hodnocení
Impasto per pizza
1 Std.