Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 gousses d'étoile de badiane
- 1 c. à café de piment séché en flocons
- 6 brins de romarin frais
- 2000 g de gros sel
- 200 g d'eau
- 1 ½ citron jaune non traité (1 citron coupé en rondelles (5 mm) et ½ citron, zeste et jus)
- 2 bars entiers, vidés et nettoyés (max. 38 cm de long, env. 900 g au total)
- 5 g de moutarde
- ¾ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 50 g d'huile d'olive
- 400 g de bulbe de fenouil, paré et coupé en quartiers (env. 3-4 cm)
- 20 g de vinaigre blanc
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 5271.8 kJ / 1260 kcal
- Protein
- 210.4 g
- Sacharidy
- 11.3 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 2244.6 mg
Alternativní recepty
Velouté de champignons à l'huile de truffe
50min
Bar au caviar d'aubergine
1h 30min
Sauce aïoli végane
10min
Bar à la portugaise
2h
Bouillon détox au fenouil, coriandre, carottes et oignons
45min
Calamars sous-vide
4 Std. 15 Min
Houmous de petit pois aux orties, vapeur de coques aux herbes fraîches par Eric Guérin
1h
Travers de porc sauce barbecue
4h 25min
Limonade à la citronnelle
25min
Haut de cuisse de poulet épicé et carottes
4h 50min
Poulpe piquant et riz
25min
Macédoine de légumes d'été aux algues
45min