Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 270 g di zucchero
- 110 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 15 g di amido di mais (maizena)
- 30 g di farina di riso
- 220 g di albumi, a temperatura ambiente
- Nutriční hodnoty
- na 3 pezzi
- Kalorie
- 8280 kJ / 1979 kcal
- Protein
- 45.7 g
- Sacharidy
- 330.2 g
- Tuk
- 61.9 g
- Nasycený tuk
- 6.2 g
- Vláknina
- 12 g
- Sodík
- 398.8 mg
Alternativní recepty
Agnolotti burro e salvia
10 Std.
Gelato al gambo di finocchio
3h 25min
Zuccotto
7 Std. 10 Min
Diplomatica
3 godz. 30 min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4 godz.
Mattonella al cocco con coulis di pesche (senza lattosio)
6h 30 min
Crostata al frutto della passione e vaniglia
23 godz.
Dacquoise ai lamponi
3 Std.
Gelato al caramello salato (TM6)
14 Std.
Curd alle clementine
30min
Panettone TM6
10 Std. 30 Min