Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di zucchero
- 160 g di burro molto freddo, a pezzi
- 60 g di vino bianco secco
- 15 g di liquore all'anice
- 15 g di succo di limone
- 5 g di lievito in polvere per dolci
- 300 g di farina tipo 00
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 441.4 kJ / 105.5 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Sacharidy
- 11.9 g
- Tuk
- 5.5 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 16.3 mg
Alternativní recepty
Pane alle erbe aromatiche
1 Std. 30 Min
Frutta secca dolce e speziata
1h
Torta salata pere, noci e Gorgonzola (TM6)
35min
Torrone Guirlache
1 Std. 30 Min
Confettura di pancetta
25min
Pane cicci
4h 30min
Treccia al salmone
2h 20min
Gelatine limone e zenzero
1 Std. 30 Min
Focaccia patate e rosmarino (TM6)
1h
Moddizzosu di patate
7 godz.
Anacardi speziati
30min
Tisana zenzero, garofano e arancia
15min