Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
260
g de bebida de avellana
nebo 260 g de leche de almendras - 15 g de levadura prensada fresca
-
70
g de aceite de coco
nebo 70 g de aceite de girasol - 380 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 60 g de azúcar
- 5 g de sal
- 500 g de agua
- 60 g de pasas sin semillas
- 80 g de orejones de albaricoque en trozos
- 40 g de avellanas tostadas y cortadas groseramente con un cuchillo
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 756 kJ / 180 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 27.8 g
- Tuk
- 6.6 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 135.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bizcocho de yogur (sin huevo)
50 Min
Bizcocho ligero con orange curd
1h 15min
Cake de almendras con almíbar de azahar
1h 10min
Muffins veganos con compota de manzana y pera
1h 15min
Pan de plátano y chocolate
2 Std.
Plum cake de piña y coco
2 Std. 30 Min
Mantequilla de polenta vegana
25 Min
Bizcocho de aceite de oliva
40 λεπτ.
Pan de trigo, centeno y maíz
3ωρ.
Cake de plátano con algarroba
1 Std. 45 Min
Galletas de avellana y chocolate
35 Min
Panecillos alemanes de trigo y centeno
12h 30min