
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
260
g de bebida de avellana
nebo 260 g de leche de almendras - 15 g de levadura prensada fresca
-
70
g de aceite de coco
nebo 70 g de aceite de girasol - 380 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 60 g de azúcar
- 5 g de sal
- 500 g de agua
- 60 g de pasas sin semillas
- 80 g de orejones de albaricoque en trozos
- 40 g de avellanas tostadas y cortadas groseramente con un cuchillo
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 180 kcal / 756 kJ
- Protein
- 3.8 g
- Tuk
- 6.6 g
- Sacharidy
- 27.8 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Sodík
- 135.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cocas de calabacín
2hod.
Muesli
1hod.
Cake de almendras con almíbar de azahar
1hod. 10min
Pan rústico de higos y aceitunas
2hod. 15min
Bollos de espelta malteados con semillas de amapola y sésamo
14hod. 30min
Cake de plátano con algarroba
1hod. 45min
Muffins de batata con nueces
1hod.
Corona trenzada dulce de espelta blanca
4hod.
Bollos de pan de batata
3hod.
Bundt cake de calabacín y cacao
1hod. 10min
Bollos suizos de calabaza y canela
2hod.
Cake integral de espelta con naranja, chocolate y nueces
1hod. 20min