
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de espelta en grano pelada
- 4 - 6 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 100 g de zanahoria con piel, en rodajas de 1 cm
- 1 diente de ajo
- 50 g de cebolla en trozos
- 20 g de aceite de oliva (y algo más para freír)
- 300 g de agua
-
1
cucharadita colmada concentrado de caldo de verduras casero
nebo 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.) - 150 g de pan duro en trozos
- 200 - 250 g de leche
- 2 huevos
- 1 - 2 pellizcos de comino molido
- ¾ de cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 130 kcal / 543 kJ
- Protein
- 4.8 g
- Tuk
- 4.4 g
- Sacharidy
- 19.1 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Sodík
- 172 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortitas de calabacín y gambas con yogur
30min
Bol de quinoa con ternera
1hod. 30min
Tortitas de sémola con fruta
1hod. 40min
Tortitas de patata, zanahoria y queso con dip de aguacate
30min
Gofres veganos con espinacas
30min
Hamburguesas de lentejas y quinoa
1hod.
Bizcocho de calabaza sin gluten
2hod. 20min
Bolitas de arroz con tomate
40min
Sándwich de huevo y paté de alcachofa
30min
Albondigas de lentejas con espaguetis en salsa de tomate
1hod. 5min
Carrot cake cookies
35min
Tortillitas de calabacín
20min