Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
300
g di farina tipo 00
nebo 300 g di farina integrale - 80 g di acqua, fredda
- 220 g di burro, a pezzi
- 2 - 3 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 ¼ - 1 ½ cucchiaino di sale
-
80
g di Gruviera, a pezzi
nebo 80 g Parmigiano Reggiano, a pezzi - 80 g di scalogno, a metà
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
-
400
g di funghi freschi (finferli, porcini,...), a fette
nebo 400 g di funghi champignon, a fette - 80 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
- timo fresco, per guarnire
- 1 uovo, sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 3656.7 kJ / 874 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Sacharidy
- 65.3 g
- Tuk
- 60.6 g
- Nasycený tuk
- 37.3 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 909.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche di spinaci e speck
2 Std.
Omelette prosciutto e funghi
1h
Millefoglie di patate e funghi porcini
1h 20 min
Cocottine di fave
40 Min
Tortino di cicorie su salsa al pomodoro e crema di cipolle
1h
Crostata con curd al limone e té nero (vegan)
1 Std. 30 Min
Strüdel salato con funghi, feta e spinaci
1 Std. 45 Min
Torta salata di pollo, funghi e patate dolci
1 godz. 55 min
Cestini di brisèe con caponata di zucchine e melanzane
40 Min
Quiche radicchio e bietole
1 Std. 15 Min
Tortilla di patate, pancetta e formaggio
50 Min
Bruschette con melanzane
30 Min