Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
300
g di farina tipo 00
nebo 300 g di farina integrale - 80 g di acqua, fredda
- 220 g di burro, a pezzi
- 2 - 3 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 ¼ - 1 ½ cucchiaino di sale
-
80
g di Gruviera, a pezzi
nebo 80 g Parmigiano Reggiano, a pezzi - 80 g di scalogno, a metà
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
-
400
g di funghi freschi (finferli, porcini,...), a fette
nebo 400 g di funghi champignon, a fette - 80 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
- timo fresco, per guarnire
- 1 uovo, sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 3656.7 kJ / 874 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Sacharidy
- 65.3 g
- Tuk
- 60.6 g
- Nasycený tuk
- 37.3 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 909.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2h
Carciofi ripieni
50 min
Tisana menta, anice e limone
10 min
Sformatini di agretti
1h
Insalata di peperoni con tarator alla bulgara
1h 30min
Peperoni imbottiti alla napoletana
45 min
Frittelle ai funghi
1 Std. 10 Min
Pozole di pesce
1 Std. 15 Min
Mini quiche alle patate, radicchio e carciofi (vegan)
1h 30min
Polpette di pane di mais
1 Std. 10 Min
Polpette di carciofi e scamorza
1h
Rustici alla scarola
10h