Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
-
2
cucharaditas de sirope de cebada malteada
nebo 2 cucharaditas de miel - 200 g de yogur natural
- 500 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas rasas de sal (10-12 g)
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 8487 kJ / 2028 kcal
- Protein
- 69.9 g
- Sacharidy
- 383.8 g
- Tuk
- 20.1 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 13.3 g
- Sodík
- 4832.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de agua
3h
Pan blanco
3h 10 min
Pan de lino y patata
2 Std. 45 Min
Pan pide integral (Pide ekmek)
2 Std. 40 Min
Pan de yogur (larga fermentación)
16 Std. 10 Min
Tostas de pan de albahaca, queso a las hierbas con piñones y aceite de limón
1 Std. 50 Min
Masa madre en polvo
24h 10min
Pan de molde con masa madre
16小时 45 分钟
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Masa madre de manzana y trigo
48h 20min
Panecillos artesanos
1 godz. 30 min
Panecillos de leche
4 Std. 30 Min