Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
-
2
cucharaditas de sirope de cebada malteada
nebo 2 cucharaditas de miel - 200 g de yogur natural
- 500 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas rasas de sal (10-12 g)
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 8487 kJ / 2028 kcal
- Protein
- 69.9 g
- Sacharidy
- 383.8 g
- Tuk
- 20.1 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 13.3 g
- Sodík
- 4832.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ovillo de Navidad
3ч.
Trenzas malteadas de semillas de amapola
15 godz. 30 min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 godz. 20 min
Chapata con masa madre
17 Std.
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16h 45min
Pan de yogur (larga fermentación)
16 Std. 10 Min
Mezcla de especias para panes rústicos
5 min
Pan de trigo con masa madre
15 godz.
Pan retorcido con masa madre
16 godz.
Mini baguettes rústicas
16h 30 min
Pan payés con masa madre
16 godz.
Pan gallego con masa madre
15 godz. 30 min