
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
-
2
cucharaditas de sirope de cebada malteada
nebo 2 cucharaditas de miel - 200 g de yogur natural
- 500 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas rasas de sal (10-12 g)
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2028 kcal / 8487 kJ
- Protein
- 69.9 g
- Tuk
- 20.1 g
- Sacharidy
- 383.8 g
- Vláknina
- 13.3 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Sodík
- 4832.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan blanco
3hod. 10min
Trenzas malteadas de semillas de amapola
15hod. 30min
Pan de yogur (larga fermentación)
16hod. 10min
Masa madre de manzana y trigo
48hod. 20min
Focaccia rellena
4hod. 20min
Brioche rápido
1hod. 50min
Corona trenzada dulce de espelta blanca
4hod.
Pan de molde con masa madre
16hod. 45min
Pan de trigo con masa madre
15hod.
Panecillos alemanes de trigo y centeno
12hod. 30min
Panecillos artesanos
1hod. 30min
Pan gallego con masa madre
15hod. 30min