Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
-
2
cucharaditas de sirope de cebada malteada
nebo 2 cucharaditas de miel - 200 g de yogur natural
- 500 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas rasas de sal (10-12 g)
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 8487 kJ / 2028 kcal
- Protein
- 69.9 g
- Sacharidy
- 383.8 g
- Tuk
- 20.1 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 13.3 g
- Sodík
- 4832.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de molde con masa madre
16h 45min
Chapata con masa madre
17 Std.
Pan de yogur (larga fermentación)
16 Std. 10 Min
Pan de trigo con masa madre
15h
Brioche rápido
1 Std. 50 Min
Triángulos de bretzel
3 Std.
Masa madre de manzana y trigo
48h 20 min.
Mini baguettes rústicas
16h 30 min.
Baguettes parisiennes
15h 30min
Pan de agua
3 Std.
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Panecillos artesanos
1h 30min