Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 clavos de olor
- 6 pimientas gordas
- 1 cda de orégano
- 1 cdita de canela en polvo
- 4 chiles anchos
- 150 g de pepitas de calabaza
- 1 ½ cebolla blanca, en trozos
- 3 jitomates bola, en cuartos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 4 muslos de pato, con piel y hueso, (puede ser piernas y muslos)
- 300 g de agua
- 30 g de vinagre blanco
- hojas de cilantro, finamente picado, para decorar
- tortillas de maíz, para acompañar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3400.1 kJ / 812.6 kcal
- Protein
- 29.4 g
- Sacharidy
- 24.4 g
- Tuk
- 69.5 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Vláknina
- 9.2 g
- Sodík
- 101.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pescado empapelado al chile serrano
30 Min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 Min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1h 10 min
Adobo básico
30 Min
Chile relleno de mariscos
1h 30 min
Caldo de camarón
40 Min
Chicharrón en salsa verde
25 min
Bisteces con papas en pasilla
1h 15min
Caldo de camarón
25 min
Pipián rojo
1 Std.
Caldo de res
1h 15min
Mole de olla
35 min