Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 clavos de olor
- 6 pimientas gordas
- 1 cda de orégano
- 1 cdita de canela en polvo
- 4 chiles anchos
- 150 g de pepitas de calabaza
- 1 ½ cebolla blanca, en trozos
- 3 jitomates bola, en cuartos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 4 muslos de pato, con piel y hueso, (puede ser piernas y muslos)
- 300 g de agua
- 30 g de vinagre blanco
- hojas de cilantro, finamente picado, para decorar
- tortillas de maíz, para acompañar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3400.1 kJ / 812.6 kcal
- Protein
- 29.4 g
- Sacharidy
- 24.4 g
- Tuk
- 69.5 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Vláknina
- 9.2 g
- Sodík
- 101.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de chícharo y tocino
30min
Rompope de piñón
1h 10min
Agua de chayote
10 min
Marlín ahumado en escabeche (Black Diamond)
10 min
Filete de res con arroz, almendras y arándanos TM6
1h 40min
Estofado de almejas y mejillones con poro
Žádné hodnocení
Helado de frijol dulce (Anko)
10 godz. 10 min
Mousse de uva
4h
Salsa holandesa con pimiento rojo y paprika TM6
15min
Rompope de nuez
20 min
Crema de elote y estragón
1h
Crema de cilantro
30min