Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 270 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 75 g Zucker
- 1 Ei
- ½ TL Zitronenschale, abgerieben
- 50 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Prise Salz
- 50 g Mandeln, blanchiert
- 200 g Früchtemischung, getrocknet
- 1 Eigelb
- Puderzucker zum Bestäuben (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 745 kJ / 178 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 19 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gefüllter Hefekranz
2h 15min
Buchweizen-Biskuit-Torte mit Himbeeren und Heidelbeeren
5h
Apfelkuchen mit Streuseln
2h 30 min
Oster-Challah-Nest mit Sesam und Ei
2h 5min
Kokos-Aprikosen-Butterkuchen
2h 30 min
Zwetschgenschnecken mit Bienenstichkruste
3h
Mohn-Aprikosen-Kranz
1h 30min
Gedrehter Hefezopf
2h
Stollen-Butterkuchen
2 Std. 45 Min
Biskuit-Rolle mit Nektarinen-Himbeer-Füllung
5h
Basis-Hefeteig für süßes Gebäck
2h
Apfel-Pflaumen-Kuchen mit Pudding und Streuseln
2h 30 min