Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 270 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 75 g Zucker
- 1 Ei
- ½ TL Zitronenschale, abgerieben
- 50 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Prise Salz
- 50 g Mandeln, blanchiert
- 200 g Früchtemischung, getrocknet
- 1 Eigelb
- Puderzucker zum Bestäuben (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 745 kJ / 178 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 19 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zwetschgen-Streusel-Kuchen
1h
Basis-Hefeteig für süßes Gebäck
2 Std.
Heidelbeer-Hefeschnecken mit Frischkäse-Guss
3 Std.
Zwetschgenschnecken mit Bienenstichkruste
3 Std.
Gedrehter Hefezopf
2 Std.
Heidelbeer-Schmand-Hefekuchen
2 godz. 50 min
Gefüllter Hefekranz
2 godz. 15 min
Osterlamm mit Mohnfüllung
2 Std.
Quark-Nuss-Stollen
2 Std. 30 Min
Osterhäschen mit Aprikosen-Bommel
1h
Apfelkuchen mit Schaum
1 Std. 15 Min
Apfel-Gugelhupf
2 Std. 30 Min