Lammkarree mit Pilzrisotto

Lammkarree mit Pilzrisotto

4.9 63 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 40min.
6 Portionen

Suroviny

Lammkarree
  • Lammkarree Knochen geputzt
    1200 g
  • Salz zum Würzen
  • Pfeffer zum Würzen
  • Öl
    2 EL
  • Butter
    50 g
  • Rosmarin
    3 Zweige
  • Thymian
    3 Zweige
  • Knoblauchzehen angedrückt
    2
  • Weißwein
    60 g
Pilzrisotto
  • Parmesan in Stücken (2 cm)
    70 g
  • Schalotten halbiert
    60 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Pilze in Würfeln (2 cm)
    400 g
  • Butter
    20 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Risottoreis
    375 g
  • Weißwein, trocken
    100 g
  • Lammfond
    900 g
  • Salz
    1 ½ - 2 TL
  • Pfeffer
    1 TL
Fertigstellung
  • Schnittlauch in feinen Röllchen
    10 g

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 2130 mg
Protein 42 g
Kalorie 5221 kJ / 1248 kcal
Tuk 92 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 40 g
Sacharidy 57 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...