
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gazpacho
- 1000 g Fleischparadeiser geviertelt
- 500 g rote Paprika in Stücken
- 150 g Gurke geschält, in Stücken
- 100 g Sandwichtoast entrindet, in Stücken
- 80 g natives Olivenöl extra
- 20 g Weißweinessig
- 3 ½ TL Meersalz
- ½ EL Sambal Oelek
- 2 Knoblauchzehen
Petersilienöl
- 100 g frische Petersilie Blättchen und Stängel in Stücken
- 200 g Rapsöl
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- ¼ TL Meersalz
Fertigstellung
- 12 reife Paradeiser gemischte Raritäten (z.B. Green Zebra, Banana Legs, Purple Brown, Ochsenherz)
- 3 EL Tomatendressing, selbstgemacht (siehe Tipp)
- 200 - 300 g Burrata (Abtropfgewicht, siehe Tipp)
- Pfeffer, frisch gemahlen zur Dekoration
- 1 - 1 ½ TL Fleur de Sel nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 706 kcal / 2954 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 59 g
- Sacharidy
- 33 g
- Vláknina
- 8 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Sodík
- 1970 mg
Alternativní recepty
Gazpacho
20min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Wasabi-Eier mit Erbsenstampf
1hod.
Wassermelonen- Gazpacho
1hod. 30min
Gazpacho Andalusia
40min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min
Tomatendressing | Portwein | Apfel
5hod. 30min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20min
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25min
Limettensorbet mit Gin
3hod. 45min
Kürbissuppe mit Korianderpesto
45min