Kompatibilní verze
Parmesan-Polenta-Rauten als Beilage zu Tomaten-Paprika-Pisto
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 750 g Milch
- 2 Prisen Muskat, gerieben
- 1 TL Salz
- 250 g Polenta-Grieß
- 1 Ei
- 50 g Butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 1522 kJ / 362 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 2.1 g
Alternativní recepty
Polenta
30 min
Cremige Polenta
45 min
Polenta-Taler
1 godz. 10 min
Tomaten-Paprika-Pisto als Gemüseergänzung zu Parmesan-Polenta-Rauten
1h 15min
Polentatarte mit Ricotta und Kürbis
1h 5min
Polenta mit Gemüse
1 godz. 30 min
Gebratene Polenta mit Letscho
55 min
Polentaschnitten mit Gemüse
45 min
Polenta-Muffins
1h 15min
Polenta mit Spinat und Käse
1h
Schnelle cremige Polenta
25 min
Polenta-Möhren-Ecken mit Rahm-Kräuterseitlingen
55 min