Pain sarde

Pain sarde

3.0 1 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 50min.
16 morceaux

Suroviny

  • 250 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère sèche
    20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
  • 500 g de semoule de blé dur fine
  • 3 pincées de sel
  • farine pour le plan de travail

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 morceau

Sodík 94.3 mg
Protein 7.2 g
Kalorie 954.6 kJ / 224.7 kcal
Tuk 0.9 g
Vláknina 2.3 g
Nasycený tuk 0.1 g
Sacharidy 45.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...