
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g d'eau
-
10
g de levure boulangère sèche
nebo 20 g de levure boulangère fraîche émiettée - 500 g de semoule de blé dur fine
- 3 pincées de sel
- farine pour le plan de travail
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau
- Kalorie
- 224.7 kcal / 954.6 kJ
- Protein
- 7.2 g
- Tuk
- 0.9 g
- Sacharidy
- 45.2 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Sodík
- 94.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sfenj (beignets à la pâte levée)
2hod. 30min
Pain marocain
3hod. 40min
Kkwabaegi beignets torsadés
4hod. 10min
Mantecados (Biscuits sablés andalous)
2hod.
Gnocchi de pommes de terre (sans œuf)
1hod. 40min
Salade de haricots gigantes et coques
1hod. 5min
Kouign-amann
4hod.
Confiture de piments
35min
Pain libanais épicé
3hod. 30min
Pitas libanaises
2hod. 20min
Minifocaccias moelleuses
3hod. 30min
Sfenj - Donuts
2hod. 45min