Zařízení & příslušenství
Vegan Lentil Lasagne
Příprava 45min.
Celkový 2hod. 20min.
6 portions
Suroviny
Pasta Sheets
-
dairy-free milk of choice unsweetened120 g
-
sweet potato cooked and cooled, cut in pieces70 g
-
olive oil1 tsp
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
semolina150 g
Lentil Ragout
-
carrots cut in pieces70 g
-
onions quartered70 g
-
celery cut in pieces20 g
-
garlic clove1
-
olive oil50 g
-
lentils200 g
-
red wine80 g
-
tinned chopped tomatoes750 g
-
water350 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
ground black pepper1 pinch
-
sugar1 pinch
Béchamel Sauce
-
dairy-free milk of choice unsweetened700 g
-
plain flour65 g
-
salt1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
olive oil25 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
685 mg
Protein
13 g
Kalorie
1935 kJ /
463 kcal
Tuk
17 g
Vláknina
7.5 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
67 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Go Green, Feel Good
71 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1hod.
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min.
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45min.
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min.
Vegan Bean Burgers
1hod. 20min.
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2hod. 15min.
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min.
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1hod. 25min.
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min.
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min.