Zařízení & příslušenství
Slaný koláč s tuňákem, vejci a kapary
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
8 kusů
Suroviny
Vejce
-
2 vejce z chladničky
-
vodu k naplnění po značku 1 l
Těsto
-
hladká mouka na vysypání
-
máslo na vymazání
-
125 gramů másla vychlazeného, na kousky
-
250 gramů hladké mouky
-
1 vejce
-
1 čajovou lžičku soli
-
2 polévkové lžíce vody
Náplň
-
300 gramů tuňáka konzervovaného v oleji scezeného
-
2 polévkové lžíce bílého vinného octa
-
30 gramů citrónové šťávy
-
1 žloutek
-
10 gramů olivového oleje
-
1 čajová lžička soli
-
1 čajová lžička mletého černého pepře
-
3 kusy ančoviček v oleji scezených
-
10 gramů medu
-
100 gramů cherry rajčat
-
20 gramů nakládaných kaparů scezených
-
50 gramů červené cibule nakrájené na kroužky (1 mm)
-
30 gramů rukoly
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Sodík
337.6 mg
Protein
15 g
Kalorie
1332 kJ /
318.4 kcal
Tuk
16.9 g
Vláknina
1.4 g
Nasycený tuk
9 g
Sacharidy
26.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Avokádové smoothie
30min.
Flammkuchen se lněným semínkem, lososem a žampióny (bez lepku)
40min.
Tagliatelle s hráškovým pestem a pošírovaným vejcem
30min.
Bavorské preclíkové bulky
4hod. 30min.
Chilli čokoládová zmrzlina s whiskey sirupem
14hod. 20min.
Hruškový dip s křenem a borůvkami
Žádné hodnocení
Králík s černou omáčkou
55min.
Smetanové rizoto s modrým sýrem a ořechy
30min.
Tvarohový koláč s cukrovou rosou
1hod. 30min.
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40min.
Gnocchi s krevetovo-pórkovou omáčkou
25min.
Parmazánové sušenky s fenyklem a chilli
1hod. 25min.