Slaný koláč s tuňákem, vejci a kapary

Slaný koláč s tuňákem, vejci a kapary

4.0 3 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
8 kusů

Suroviny

Vejce
  • 2 vejce z chladničky
  • vodu k naplnění po značku 1 l
Těsto
  • hladká mouka na vysypání
  • máslo na vymazání
  • 125 gramů másla vychlazeného, na kousky
  • 250 gramů hladké mouky
  • 1 vejce
  • 1 čajovou lžičku soli
  • 2 polévkové lžíce vody
Náplň
  • 300 gramů tuňáka konzervovaného v oleji scezeného
  • 2 polévkové lžíce bílého vinného octa
  • 30 gramů citrónové šťávy
  • 1 žloutek
  • 10 gramů olivového oleje
  • 1 čajová lžička soli
  • 1 čajová lžička mletého černého pepře
  • 3 kusy ančoviček v oleji scezených
  • 10 gramů medu
  • 100 gramů cherry rajčat
  • 20 gramů nakládaných kaparů scezených
  • 50 gramů červené cibule nakrájené na kroužky (1 mm)
  • 30 gramů rukoly

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 kus

Sodík 337.6 mg
Protein 15 g
Kalorie 1332 kJ / 318.4 kcal
Tuk 16.9 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 9 g
Sacharidy 26.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...