Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1000 g water
- 450 g groene asperges, geschild en in stukken (3-4 cm)
- 15 g boter
- 1 bos verse basilicumbladeren
- 3 eieren
- 100 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- ½ tl zout, naar eigen smaak
- 4 snuifjes gemalen peper, naar eigen smaak
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1247.2 kJ / 300.2 kcal
- Protein
- 17.8 g
- Sacharidy
- 5.2 g
- Tuk
- 23.2 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aspergesoep met citroen
55min
Gestoomde aardappelkroon
50min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Žádné hodnocení
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Gegrilde octopus met aardappelen
2hod. 45min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Gougère-soezen met zalmmousse
25 Std. 35 Min
Vislasagne met asperges en prei
1 godz. 30 min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2hod. 45min
Russische rode bietensalade
1hod. 10min
Spinazierisotto met asperges
40min
Forelmousse
5min