Kompatibilní verze
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 eieren, medium (53-63 g), koud
- water tot de 1 liter (l) markering
- 150 g pindaolie
- 1 eierdooier
- 20 g mosterd
- geraspte sinaasappelschil
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- 10 g vers geperst citroensap
- 4 sneetjes volkoren brood, vers
- 50 g salade bladeren
- 80 g harde kaas, in dunne reepjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2525 kJ / 609.5 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 19.3 g
- Tuk
- 51.3 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 642.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pruimenjam
Žádné hodnocení
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Žádné hodnocení
Roze pompelmoes en rode bessensap
Žádné hodnocení
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Žádné hodnocení
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Žádné hodnocení
Cecina ham en geitenkaaskroketten
Žádné hodnocení
Oranje gekleurde eieren
Žádné hodnocení
Koken van gierst
Žádné hodnocení
Havermoutrepen met kaas
45 min
Vleesballetjes met parelrijst
Žádné hodnocení
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1 godz.
XXL - Pompoensoep
50 min