Kompatibilní verze
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 eieren, medium (53-63 g), koud
- water tot de 1 liter (l) markering
- 150 g pindaolie
- 1 eierdooier
- 20 g mosterd
- geraspte sinaasappelschil
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- 10 g vers geperst citroensap
- 4 sneetjes volkoren brood, vers
- 50 g salade bladeren
- 80 g harde kaas, in dunne reepjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2525 kJ / 609.5 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 19.3 g
- Tuk
- 51.3 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 642.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1 Std. 10 Min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Žádné hodnocení
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Vegan boter
Žádné hodnocení
Appeltaart
Žádné hodnocení
Boter plank met spinaziepesto
10 Min
Italiaanse brunch
1 Std. 30 Min
Vegan kaas dip
40 Min
Gefermenteerde frambozensiroop
128h 10min
Omelet met gehakt
1 Std. 10 Min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Sinaasappelconfituur met Campari
1h 35min