Kompatibilní verze
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 eieren, medium (53-63 g), koud
- water tot de 1 liter (l) markering
- 150 g pindaolie
- 1 eierdooier
- 20 g mosterd
- geraspte sinaasappelschil
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- 10 g vers geperst citroensap
- 4 sneetjes volkoren brood, vers
- 50 g salade bladeren
- 80 g harde kaas, in dunne reepjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2525 kJ / 609.5 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 19.3 g
- Tuk
- 51.3 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 642.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Broodkruimels
5min
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1h
Mango kleefrijst cake (vegan)
11 godz.
Zijden tofu cheesecake
Keine Bewertungen
Kurkuma schillen
Keine Bewertungen
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4h 45min
Aardappelmuizen
Keine Bewertungen
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1h 40min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5h 15min
Basisbouillon
Keine Bewertungen
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Keine Bewertungen