Zařízení & příslušenství
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 porties
Suroviny
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water tot de 1 liter (l) markering
-
pindaolie150 g
-
eierdooier1
-
mosterd20 g
-
geraspte sinaasappelschil
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
-
vers geperst citroensap10 g
-
volkoren brood vers4 sneetjes
-
salade bladeren50 g
-
harde kaas in dunne reepjes80 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
642.3 mg
Protein
16 g
Kalorie
2525 kJ /
609.5 kcal
Tuk
51.3 g
Vláknina
3.5 g
Nasycený tuk
12 g
Sacharidy
19.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Leve de lente
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Žádné hodnocení
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Žádné hodnocení
Paaspastei
Žádné hodnocení
Glutenvrije frambozen rolgebak
Žádné hodnocení
Gebakken aardappelpuree monsters
Žádné hodnocení
Oranje gekleurde eieren
Žádné hodnocení
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1hod. 35min.
Koolsoep
50min.
Ovenschotel van aardappelen
1hod. 30min.
Mosselen met Frietjes
45min.
Kip in Tomaten-Uiensaus
Žádné hodnocení
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1hod. 15min.