
Kompatibilní verze
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 eieren, medium (53-63 g), koud
- water tot de 1 liter (l) markering
- 150 g pindaolie
- 1 eierdooier
- 20 g mosterd
- geraspte sinaasappelschil
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- 10 g vers geperst citroensap
- 4 sneetjes volkoren brood, vers
- 50 g salade bladeren
- 80 g harde kaas, in dunne reepjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2525 kJ / 609.5 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 19.3 g
- Tuk
- 51.3 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 642.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1hod.
Spaanse brunch
1hod. 15min
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Žádné hodnocení
Rijstpap met tapioca
1hod. 10min
Pastasalade met kip
1hod. 15min
Paaspastei
Žádné hodnocení
Rabarberijs
36hod. 25min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1hod. 10min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9hod. 20min
Yoghurt met kokosmelk
15hod.
Driekoningentaart met pompoen
Žádné hodnocení
Rugelach met pistache-halva
Žádné hodnocení