Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di funghi champignon cremino in quarti
- 250 g di funghi champignon a metà
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 120 g di cipolla in quarti
- 15 g di olio di oliva
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- ¼ - ½ cucchiaino sale
- 1 dado per brodo ai funghi, sbriciolato
- 250 g di acqua bollente
- 2 cucchiaini di amido di mais (maizena), stemperato in 2 cucchiai di acqua
- 200 g di bevanda a base di soia non zuccherata
- ½ cucchiaino di aglio in polvere
- ½ cucchiaino di pepe macinato
- 2 cucchiaini di olio aromatizzato al tartufo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 434 kJ / 104 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 4.9 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 316 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50min
Vellutata di broccoli con crostini
1h
Zuppa Thai di spaghetti di zucchine
Žádné hodnocení
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50min
Zuppa di cavolini e pollo al curry con panini
45 min
Crema di edamame e spinaci con focaccia alla barbabietola (vegan)
2 Std. 15 Min
Curry di ceci (vegan)
1h
Vellutata di fave verdi e piselli novelli
40min
Rose di pane ai sapori mediterranei (senza glutine)
1h 45 min
Sorbetto zucchine e limone
8 Std. 5 Min
Gelato al pistacchio
10h 35min
Crema ai funghi e semi di girasole
30min