Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di funghi champignon cremino in quarti
- 250 g di funghi champignon a metà
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 120 g di cipolla in quarti
- 15 g di olio di oliva
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- ¼ - ½ cucchiaino sale
- 1 dado per brodo ai funghi, sbriciolato
- 250 g di acqua bollente
- 2 cucchiaini di amido di mais (maizena), stemperato in 2 cucchiai di acqua
- 200 g di bevanda a base di soia non zuccherata
- ½ cucchiaino di aglio in polvere
- ½ cucchiaino di pepe macinato
- 2 cucchiaini di olio aromatizzato al tartufo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 434 kJ / 104 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 4.9 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 316 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa speziata di lenticchie e latte di cocco
30 min
Dahl di lenticchie, spinaci e latte di cocco
40 Min
Khao poon
2 Std.
Crema di funghi
20 Min
Polpette tonno e Pak choi
45 Min
Cavolfiore tikka masala
30 min
Crema di lattuga e menta
35 Min
Empanadas funghi e peperoni (vegan)
1h 20 min
Crema di barbabietole con crostini al formaggio e cipolle caramellate
50 min
Vellutata di pomodori
35 Min
Zuppa di peperoni rossi e zucchine
55 Min
Burrito di carne
1h 30 min