Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano, tagliato a pezzi (3 cm)
- 150 g di zucchine, a fette (4 cm)
- 50 g di olive nere denocciolate
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 80 g di peperoni rossi a dadini
- 1 cucchiaino di aghi di rosmarino tritati
- ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 cucchiaino di pepe nero macinato
- 3 uova
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di latte
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- 175 g di farina
- 10 g di lievito in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 10 porzioni
- Kalorie
- 7344.7 kJ / 1755.4 kcal
- Protein
- 50 g
- Sacharidy
- 35.4 g
- Tuk
- 160.1 g
- Nasycený tuk
- 47.6 g
- Vláknina
- 8.2 g
- Sodík
- 5459.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpettone croccante
1h
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30min
Polpettone spinaci e pancetta
1h 30min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Pane agli spinaci
3 Std.
Treccia al salmone
2h 20 min
Pane al cacao con noci e pistacchi
3 Std.
Plumcake salato con Emmental e spinaci
50 min
Biscotti con semi di girasole
1h
Ciambella salata speck e scamorza
50 min
Torta agli agrumi
45 min
Plumcake salato
1h 30min