Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico

Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico

4.3 67 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 1hod. 30min
10 fette

Suroviny

Pasta brisèe
  • di farina tipo 00
    150 g
  • limone la scorza (senza la parte bianca)
    ½
  • di burro a pezzi
    75 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di acqua
    50 g
Peperoni
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di peperoni gialli e rossi, puliti e a listarelle (5x0.5 cm)
    200 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
Terminare la preparazione
  • di mozzarella per pizza (vedere varianti)
    250 g
  • pomodori ciliegino a metà
    10
  • foglie di basilico fresche lavate
    10
  • di olio extravergine di oliva
    20 g

Nutriční hodnoty na 1 fetta

Kalorie 215.7 kcal / 902.4 kJ
Protein 6.9 g
Tuk 15.4 g
Sacharidy 13.4 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 7 g
Sodík 229.1 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...