
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisèe
- 150 g di farina tipo 00
- ½ limone la scorza (senza la parte bianca)
- 75 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Peperoni
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di peperoni gialli e rossi, puliti e a listarelle (5x0.5 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 250 g di mozzarella per pizza (vedere varianti)
- 10 pomodori ciliegino a metà
- 10 foglie di basilico fresche lavate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 215.7 kcal / 902.4 kJ
- Protein
- 6.9 g
- Tuk
- 15.4 g
- Sacharidy
- 13.4 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Sodík
- 229.1 mg
Alternativní recepty
Quiche ai peperoni e pomodori
1hod. 30min
Galette integrale alle verdure
1hod. 30min
Pasta fredda alla norma
30min
Crostata salata alle mandorle con zucchine
1hod. 30min
Crostata salata tricolore
1hod. 30min
Frittata di zucchine (TM6)
50min
Involtini di melanzane al prosciutto
1hod.
Quiche di spinaci e speck
2hod.
Crostata di pomodori con pesto
1hod. 30min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2hod. 15min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1hod. 30min
Quiche radicchio e speck
2hod. 30min