Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico

Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico

4.4 82 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
10 fette

Suroviny

Pasta brisèe
  • 150 g di farina tipo 00
  • ½ limone la scorza (senza la parte bianca)
  • 75 g di burro a pezzi
  • ½ cucchiaino di sale
  • 50 g di acqua
Peperoni
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di peperoni gialli e rossi, puliti e a listarelle (5x0.5 cm)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
  • 250 g di mozzarella per pizza (vedere varianti)
  • 10 pomodori ciliegino a metà
  • 10 foglie di basilico fresche lavate
  • 20 g di olio extravergine di oliva

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 229.1 mg
Protein 6.9 g
Kalorie 902.4 kJ / 215.7 kcal
Tuk 15.4 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 7 g
Sacharidy 13.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...