Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisèe
- 150 g di farina tipo 00
- ½ limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 75 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Peperoni
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di peperoni gialli e rossi, puliti e a listarelle (5x0.5 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 250 g di mozzarella per pizza (vedere varianti)
- 10 pomodori ciliegino a metà
- 10 foglie di basilico fresche, lavate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 902.4 kJ / 215.7 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Sacharidy
- 13.4 g
- Tuk
- 15.4 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 229.1 mg
Alternativní recepty
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1h
Torta salata patate dolci e peperoni
2h 10min
Torta salata asparagi e ricotta
1h
Crostata salata tricolore
1 Std. 30 Min
Quiche ai funghi e Fontina
1 Std. 30 Min
Crostata salata alle mandorle con zucchine
1 Std. 30 Min
Quiche ai peperoni e pomodori
1 Std. 30 Min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1 Std. 30 Min
Millefoglie vegetariana
1 Std. 30 Min
Torta salata radicchio e robiola
2h 30min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2h 15min
Quiche radicchio e speck
2h 30min