Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisèe
- 150 g di farina tipo 00
- ½ limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 75 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Peperoni
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di peperoni gialli e rossi, puliti e a listarelle (5x0.5 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 250 g di mozzarella per pizza (vedere varianti)
- 10 pomodori ciliegino a metà
- 10 foglie di basilico fresche, lavate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 902.4 kJ / 215.7 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Sacharidy
- 13.4 g
- Tuk
- 15.4 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 229.1 mg
Alternativní recepty
Frittata di zucchine (TM6)
50min
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1h 10min
Quiche ai peperoni e pomodori
1h 30 min
Torta salata asparagi e ricotta
1u.
Torta salata radicchio e robiola
2h 30min
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30 min
Crostata salata multicolore
1u.
Insalata di patate alla greca (TM6)
1u.
Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)
1u.
Crostata salata tricolore
1h 30 min
Pasta fredda alla norma
30min
Crostata di pomodori con pesto
1h 30 min