
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1300 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 120 g di burro a pezzi
- 320 g di riso a chicco lungo tipo Carnaroli o Arborio
- 1 spicchio di aglio schiacciato
- 8 foglie di salvia fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 612.5 kcal / 2562.8 kJ
- Protein
- 15.2 g
- Tuk
- 31.6 g
- Sacharidy
- 66.3 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Nasycený tuk
- 19.8 g
- Sodík
- 1150.6 mg
Alternativní recepty
Mojito di Natale
15min
Pancake salato di verdure e tonno
30min
Smoothie ACE
10min
Insalata di finocchi e arance
10min
Fusilli alla curcuma e pancetta
30min
Risotto con petali di carote e caprino
30min
Pollo in salsa di peperoni con couscous di zucchine e feta
Žádné hodnocení
Nasello al vapore con riso e verdure
30min
Riso e salsiccia di Hong Kong
55min
Entrecote con risotto ai funghi
40min
Spaghetti di zucchine con gamberi e salsa al limone
25min
Risotto pollo e piselli
35min