Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1300 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 120 g di burro a pezzi
- 320 g di riso a chicco lungo tipo Carnaroli o Arborio
- 1 spicchio di aglio schiacciato
- 8 foglie di salvia fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2562.8 kJ / 612.5 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Sacharidy
- 66.3 g
- Tuk
- 31.6 g
- Nasycený tuk
- 19.8 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 1150.6 mg
Alternativní recepty
Bussolà alla vicentina
1h
Tagliolini al radicchio rosso
30 Min
Risotto pere, Gorgonzola e noci
40min
Bocconcini di tacchino indian style con riso basmati
1h
Spritz con bruschette al Gorgonzola e sedano
30 Min
Crema ai pomodori arrostiti
1 Std. 30 Min
Mammoli su fonduta di formaggio
1 Std. 30 Min
Spezzatino di vitello con peperoni rossi e patate
2 Std.
Insalata di pasta con tonno e mais
20min
Tortino di patate con uovo poché, salsa al Parmigiano Reggiano e tartufo nero
1 Std. 20 Min
Polpettine di patate e tacchino
1 Std. 30 Min
Smoothie ACE
10 Min