Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1300 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 120 g di burro a pezzi
- 320 g di riso a chicco lungo tipo Carnaroli o Arborio
- 1 spicchio di aglio schiacciato
- 8 foglie di salvia fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2562.8 kJ / 612.5 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Sacharidy
- 66.3 g
- Tuk
- 31.6 g
- Nasycený tuk
- 19.8 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 1150.6 mg
Alternativní recepty
Tiramisù alla crema gianduia
4h 30min
Risotto alla carbonara
2h
Mozzarella stick
30 Min
Uova alla triestina
30 Min
Punch cannella, anice stellato e Vermouth
15 Min
Millefoglie di patate, Parmigiano Reggiano e timo
55min
Pici all'etrusca
1 Std. 45 Min
Croque Madame
3 Std. 30 Min
Risotto mascarpone e pepe rosa
35 Min
Purè di patate (TM6)
1 Std.
Ceci al pomodoro
40min
Vellutata di fagioli borlotti
1 Std.