Torta salata funghi e patate

Torta salata funghi e patate

3.7 30 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
10 fette

Suroviny

Pasta brisèe
  • 150 g di farina tipo 00
  • 75 g di burro a pezzi
  • ½ cucchiaino di sale
  • 50 g di acqua
Ripieno
  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di funghi finferli freschi
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 2 rametti di timo fresco le foglioline lavate
  • 2 patate pelate e a fettine sottili
  • 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
  • 3 uova
  • 100 g di latte
  • 100 g di ricotta fresca ben scolata

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 353.7 mg
Protein 10.5 g
Kalorie 1138.1 kJ / 272 kcal
Tuk 19.9 g
Vláknina 0.6 g
Nasycený tuk 5.6 g
Sacharidy 13.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...