Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisèe
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di funghi finferli freschi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 2 patate, pelate e a fettine sottili
- 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 3 uova
- 100 g di latte
- 100 g di ricotta fresca, ben scolata
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1138.1 kJ / 272 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 13.7 g
- Tuk
- 19.9 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 353.7 mg
Alternativní recepty
Minestra di orzo e funghi
1 godz.
Medaglioni di broccoli e patate
1h 30min
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30min
Zavata carsolina
5h
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1h 30min
Polpette alla rucola
40min
Bocconcini di carote e patate
40min
Cipollata (focaccia con cipolle)
3 Std. 30 Min
Bocconcini di tacchino alle verdure
40min
Crostata di pomodori con pesto
1h 30min
Funghi champignon ripieni di zucca
1 godz.
Lasagne zucca e salsiccia
2 godz.