Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisèe
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di funghi finferli freschi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 2 patate, pelate e a fettine sottili
- 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 3 uova
- 100 g di latte
- 100 g di ricotta fresca, ben scolata
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1138.1 kJ / 272 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 13.7 g
- Tuk
- 19.9 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 353.7 mg
Alternativní recepty
Torta salata ricotta e spinaci
2 godz.
Melanzane alla messinese
30 Min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1 godz. 30 min
Quiche ai peperoni e pomodori
1 godz. 30 min
Focaccia di patate in padella
1h
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza
1 godz. 30 min
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45 min
Crostata salata multicolore
1h
Fusilli alla curcuma e pancetta
30 Min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1 godz. 30 min
Crostata di pomodori con pesto
1 godz. 30 min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 Min