Torta salata funghi e patate

Torta salata funghi e patate

3.8 18 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod. 30min
10 fette

Suroviny

Pasta brisèe
  • di farina tipo 00
    150 g
  • di burro a pezzi
    75 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di acqua
    50 g
Ripieno
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di funghi finferli freschi
    400 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di timo fresco le foglioline lavate
    2 rametti
  • patate pelate e a fettine sottili
    2
  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
    150 g
  • uova
    3
  • di latte
    100 g
  • di ricotta fresca ben scolata
    100 g

Nutriční hodnoty na 1 fetta

Kalorie 272 kcal / 1138.1 kJ
Protein 10.5 g
Tuk 19.9 g
Sacharidy 13.7 g
Vláknina 0.6 g
Nasycený tuk 5.6 g
Sodík 353.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...