Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di formaggio stagionato tipo Gruyère, Cheddar, Gouda, a pezzi
- 6 uova
- 40 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 50 g di cipolla, a pezzi
- 100 g di peperone rosso, a pezzi
- 100 g di piselli surgelati
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
5
foglie di basilico fresco
nebo 5 foglie foglie di prezzemolo fresche
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1420.5 kJ / 339.5 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Sacharidy
- 7.9 g
- Tuk
- 25.1 g
- Nasycený tuk
- 10.1 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 787.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rotolo di frittata
45min
Tortilla di patate al vapore
45min
Frittata di zucchine e ricotta
40min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Spirali di frittata arlecchino
2h 30min
Crostata salata tricolore
1h 30min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Cous cous con Feta e melanzane
30min
Bocconcini di tacchino alle verdure
40min
Polpette di ricotta al sugo
50min
Involtini al pomodoro con purè di patate e contorno di broccoli
1h
Braciole pugliesi
1h