Kompatibilní verze
Tranci di pesce spada con cipolle caramellate e pomodorini
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cipolle caramellate
- 250 g di cipolle rosse di Tropea ad anelli
- 130 g di zucchero di canna
- 50 g di aceto balsamico
- 30 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Pesce spada
- 4 tranci di pesce spada
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 10 pomodorini, a metà
- erbe aromatiche fresche miste le foglioline, lavate e asciugate
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1209.5 kJ / 289 kcal
- Protein
- 18.4 g
- Sacharidy
- 40.9 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 1081.8 mg
Alternativní recepty
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30 min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40 min
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40 min
Gamberi e calamari speziati
20min
Ombrina al cartoccio con patate
45 min
Insalata di gamberi, sedano e melone
20min
Scampi in salsa piccante
30 min
Involtini di pesce spada all'arancia
45 min
Filetti di sgombro all'arancia
40 min
Crostini alla crema di melanzane e mozzarella di bufala
55min
Insalata di polpo e patate
2 godz.
Sgombro al vapore con pesto di capperi e mandorle
40 min