Kompatibilní verze
Tranci di pesce spada con cipolle caramellate e pomodorini
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cipolle caramellate
- 250 g di cipolle rosse di Tropea ad anelli
- 130 g di zucchero di canna
- 50 g di aceto balsamico
- 30 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Pesce spada
- 4 tranci di pesce spada
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 10 pomodorini, a metà
- erbe aromatiche fresche miste le foglioline, lavate e asciugate
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1209.5 kJ / 289 kcal
- Protein
- 18.4 g
- Sacharidy
- 40.9 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 1081.8 mg
Alternativní recepty
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40 Min
Sgombro al vapore con pesto di capperi e mandorle
40 Min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40 Min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35min
Pagnotte di Santa Chiara
5h
Insalata di riso calda con calamari e zucca
1 Std.
Filetto di maiale alla Wellington con patate e composta di mele
2 godz. 30 min
Spiedini di salmone, riso basmati e insalata di asparagi
35min
Antipasto misto di mare con grissini
3 Std. 30 Min
Zucchine ripiene di cotechino
1 Std. 30 Min
Tagliata di tonno ai pistacchi con crema di ceci (per 2 persone)
1 Std. 15 Min
Filetti di spigola alla mediterranea (TM6)
45 Min