Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 130 g di pangrattato
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di peperoni rossi e gialli, puliti e a pezzi (2 cm)
- 85 g di pane raffermo a pezzetti
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1400.3 kJ / 334.7 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 12.1 g
- Nasycený tuk
- 3.7 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 827 mg
Alternativní recepty
Rotolo di frittata
45 Min
Medaglioni di broccoli e patate
1 Std. 30 Min
Torta salata con melanzane e scamorza
1 Std. 30 Min
Polpette alla rucola
40 Min
Panini ranocchio
3 Std. 30 Min
Polpette di zucca
1 Std. 30 Min
Cotolette di spinaci
1 Std.
Crostata di pomodori con pesto
1 Std. 30 Min
Sformato tricolore
1 Std. 30 Min
Quiche ai peperoni e pomodori
1 Std. 30 Min
Gattò di patate e spinaci
2 Std.
Quiche di zucca ed erbette
1 Std. 30 Min