Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 130 g di pangrattato
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di peperoni rossi e gialli, puliti e a pezzi (2 cm)
- 85 g di pane raffermo a pezzetti
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1400.3 kJ / 334.7 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 12.1 g
- Nasycený tuk
- 3.7 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 827 mg
Alternativní recepty
Burger di ceci e verdure
40 min
Focaccia di patate in padella
1j
Gattò di patate e spinaci
2j
Torta salata con melanzane e scamorza
1j 30 menit
Pesto di melanzane
10 min
Polpettine di patate e tacchino
1j 30 menit
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1j 30 menit
Sformato tricolore
1j 30 menit
Quiche ai peperoni e pomodori
1j 30 menit
Polpette alla rucola
40 min
Polpette di ricotta al sugo
50 menit
Burger ceci e rucola
40 min