Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 130 g di pangrattato
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di peperoni rossi e gialli, puliti e a pezzi (2 cm)
- 85 g di pane raffermo a pezzetti
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1400.3 kJ / 334.7 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 12.1 g
- Nasycený tuk
- 3.7 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 827 mg
Alternativní recepty
Frittata di zucchine e ricotta
40min
Rotolo di frittata
45 min
Gattò di patate e spinaci
2u.
Pop corn di patate
1h 30 min
Polpettone zucca e spinaci
1h 15min
Burger ceci e rucola
40min
Rotolo ai piselli
50min
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30 min
Pesto di melanzane
10min
Pesto di lattuga
15min
Pesto di zucchine e basilico
20min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30 min