Kompatibilní verze
Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine) al sugo di pomodoro
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di farina di ceci
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 50 g di cipolla rossa di Tropea a pezzi
- 350 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 6 - 7 foglie di basilico fresco
- farina di riso q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1699.7 kJ / 406.3 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Sacharidy
- 36.5 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 11 g
- Sodík
- 832.3 mg
Alternativní recepty
Polpette di ricotta al sugo
50 min
Pane alle noci al Varoma
3h 30min
Lasagne di verza
2h 30min
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45 min
Uova barzotte su purea di sedano rapa con bacon croccante
45 min
Poke Bowl vegetariana orzo, zucca e uova
1h
Polpette di tacchino al sugo di pomodoro
30 min
Gnocchi alla romana alle erbette
1 godz. 30 min
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1h
Gnocchi di patate con zucchine
20 min
Hummus ai pomodorini
1h
Tortino con il cuore morbido al lampone
3h 30min