Kompatibilní verze
Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine) al sugo di pomodoro
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di farina di ceci
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 50 g di cipolla rossa di Tropea a pezzi
- 350 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 6 - 7 foglie di basilico fresco
- farina di riso q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1699.7 kJ / 406.3 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Sacharidy
- 36.5 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 11 g
- Sodík
- 832.3 mg
Alternativní recepty
Ghee
20 Min
Besciamella (vegan) (senza glutine)
10 Min
Preparato per biscotti di avena, pistacchi e mirtilli rossi
1 Std.
Biscottini glassati speziati (Pfeffernüsse)
2 Std. 40 Min
Gnocchi di ceci con sugo di cicoria (senza glutine)
3 Std.
Crespelle alla valdostana (senza glutine)
1h 30min
Clafoutis di prugne (TM6)
Žádné hodnocení
Mousse di cioccolato all'aquafaba
3 Std. 30 Min
Seitan speziato con verdure insaporite
20 Min
Insalata di fregula con verdure insaporite
1 Std. 10 Min
Polpette di tacchino al sugo di pomodoro
30 Min
Gnocchi di patate con zucchine (TM6)
1 Std.