Kompatibilní verze
Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine) al sugo di pomodoro
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di farina di ceci
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 50 g di cipolla rossa di Tropea a pezzi
- 350 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 6 - 7 foglie di basilico fresco
- farina di riso q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1699.7 kJ / 406.3 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Sacharidy
- 36.5 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 11 g
- Sodík
- 832.3 mg
Alternativní recepty
Purè di patate (TM6)
1h
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35 Min
Polpette di tacchino al sugo di pomodoro
30min
Tagliatelle tricolore
1h
Pagnotta ai semi senza glutine
2h
Pesto di zucchine e basilico
20 min
Menù: Branzino al cartoccio con broccoli; Pere al vapore con cioccolato
1h
Risotto radicchio e uva
40min
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45min
Polpette di ricotta al sugo
50min
Pici all'etrusca
1h 45min
Tagliatelle al ragù
1h 10min