Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine) al sugo di pomodoro

Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine) al sugo di pomodoro

4.5 8 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 1hod.
3 porzioni

Suroviny

  • di farina di ceci
    200 g
  • uova
    2
  • di sale
    1 pizzico
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    40 g
  • di cipolla rossa di Tropea a pezzi
    50 g
  • di passata di pomodoro
    350 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di zucchero
    1 pizzico
  • di basilico fresco
    6 - 7 foglie
  • farina di riso q.b.

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 406.3 kcal / 1699.7 kJ
Protein 20.2 g
Tuk 21 g
Sacharidy 36.5 g
Vláknina 11 g
Nasycený tuk 3.1 g
Sodík 832.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...