Zařízení & příslušenství
Rye seed loaf
Příprava 15min.
Celkový 28hod. 10min.
12 portions
Suroviny
Rye starter
-
filtered water480 g
-
rye flour200 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)50 g
Bread
-
extra virgin olive oil to grease
-
mixed seeds of choice, plus extra to sprinkle30 g
-
baker's flour (see Tips)500 g
-
salt10 g
-
warm water plus extra water to spray120 g
-
ice cubes (approx. 10)
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
311.9 mg
Protein
7.8 g
Kalorie
971.1 kJ /
231.2 kcal
Tuk
3.6 g
Vláknina
4.7 g
Nasycený tuk
0.5 g
Sacharidy
39.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sourdough at home
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Rye sourdough baguettes
27h 20min
Savoury stuffed pumpkin
1h 25min
Sourdough Starter Discard Cinnamon Raisin Bread
5h 5min
Fruit and nut loaf
27h 50min
Mother sourdough starter
108h 20min
Rye bread rolls
12h
Sourdough Bread with Olives
5h 20min
Rye sourdough loaf
18h 20min
Sourdough pizza base
3h 5min
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4h 10min
Everyday sourdough loaf
4h 20min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2h 55min