Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rye starter
- 480 g filtered water
- 200 g rye flour
- 50 g Mother sourdough starter (see Tips)
Bread
- extra virgin olive oil, to grease
- 30 g mixed seeds of choice, plus extra to sprinkle
- 500 g baker's flour (see Tips)
- 10 g salt
- 120 g warm water, plus extra water to spray
- ice cubes (approx. 10)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 971.1 kJ / 231.2 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 39.4 g
- Tuk
- 3.6 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 311.9 mg
Alternativní recepty
Fruit and nut loaf
27h 50 min
Rye sourdough loaf
18h 20min
Rye sourdough starter powder
24h 10 min
Seeded bread loaf
3h 20 min
Rye sourdough baguettes
27h 20min
Sourdough pizza base
3h 5min
Sourdough Bread with Olives
5 Std. 20 Min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2h 55min
Sourdough Ciabatta
9h 25 min
Buckwheat bread
2 godz. 5 min
Mother sourdough starter
108 godz. 20 min
Everyday sourdough loaf
4 Std. 20 Min