Rye seed loaf

Rye seed loaf

3.8 4 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 28hod. 10min.
12 portions

Suroviny

Rye starter
  • filtered water
    480 g
  • rye flour
    200 g
  • Mother sourdough starter (see Tips)
    50 g
Bread
  • extra virgin olive oil to grease
  • mixed seeds of choice, plus extra to sprinkle
    30 g
  • baker's flour (see Tips)
    500 g
  • salt
    10 g
  • warm water plus extra water to spray
    120 g
  • ice cubes (approx. 10)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 311.9 mg
Protein 7.8 g
Kalorie 971.1 kJ / 231.2 kcal
Tuk 3.6 g
Vláknina 4.7 g
Nasycený tuk 0.5 g
Sacharidy 39.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...