Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rye starter
- 480 g filtered water
- 200 g rye flour
- 50 g Mother sourdough starter (see Tips)
Bread
- extra virgin olive oil, to grease
- 30 g mixed seeds of choice, plus extra to sprinkle
- 500 g baker's flour (see Tips)
- 10 g salt
- 120 g warm water, plus extra water to spray
- ice cubes (approx. 10)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 971.1 kJ / 231.2 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 39.4 g
- Tuk
- 3.6 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 311.9 mg
Alternativní recepty
Fruit and nut loaf
27 Std. 50 Min
Rye sourdough starter powder
24 Std. 10 Min
Sourdough Ciabatta
9 Std. 25 Min
Rustic Sourdough Bread
28h 10 min
Spelt bread
26 Std.
Rye sourdough loaf
18u. 20min
Everyday sourdough loaf
4h 20min
Rye sourdough baguettes
27 Std. 20 Min
Mother sourdough starter
108h 20min
Sourdough pizza base
3hod. 5min
Sourdough Baguettes
15 Std.
Sourdough Starter Discard Focaccia
2h 55 min