Rye seed loaf
TM6 TM5 TM31

Rye seed loaf

3.7 (3 hodnocení)

Suroviny

Rye starter

  • 480 g filtered water
  • 200 g rye flour
  • 50 g Mother sourdough starter (see Tips)

Bread

  • extra virgin olive oil, to grease
  • 30 g mixed seeds of choice, plus extra to sprinkle
  • 500 g baker's flour (see Tips)
  • 10 g salt
  • 120 g warm water, plus extra water to spray
  • ice cubes (approx. 10)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
971.1 kJ / 231.2 kcal
Protein
7.8 g
Sacharidy
39.4 g
Tuk
3.6 g
Nasycený tuk
0.5 g
Vláknina
4.7 g
Sodík
311.9 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty