Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rye starter
- 480 g filtered water
- 200 g rye flour
- 50 g Mother sourdough starter (see Tips)
Bread
- extra virgin olive oil, to grease
- 30 g mixed seeds of choice, plus extra to sprinkle
- 500 g baker's flour (see Tips)
- 10 g salt
- 120 g warm water, plus extra water to spray
- ice cubes (approx. 10)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 971.1 kJ / 231.2 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 39.4 g
- Tuk
- 3.6 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 311.9 mg
Alternativní recepty
Rustic bread
2h
Sourdough pizza base
3 Std. 5 Min
Rye sourdough loaf
18 Std. 20 Min
Lebanese-style hommus
13 godz. 15 min
Rye sourdough baguettes
27h 20 min
Sourdough Ciabatta
9h 25min
Rye sourdough starter powder
24h 10 min
Traditional hommus
25 Std. 5 Min
Natural (plain) yoghurt
11h 10min
Seeded bread loaf
3 Std. 20 Min
Everyday sourdough loaf
4h 20 min
Hommus
15min