Zařízení & příslušenství
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
Příprava 15min.
Celkový 4hod. 15min.
10 portions
Suroviny
French chicken liver pâté
-
onion (approx. ½ onion)80 g
-
garlic clove1
-
unsalted butter cut into pieces150 g
-
chicken livers trimmed250 g
-
Port or Madeira wine60 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
Port Jelly
-
gold strength gelatine leaf1
-
ice cold water to soak
-
Port or Madeira wine100 g
-
bread of choice, to serve
-
cornichons to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
39 mg
Protein
4.7 g
Kalorie
701.2 kJ /
167.6 kcal
Tuk
13.4 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
8.1 g
Sacharidy
3.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1sa
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30 dk
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4sa 25 dk
Liver cake
1sa 50 dk
Saffron and cardamom poached pears
40 dk
Chicken and port pâté
1sa 30 dk
Pâtè with Riesling
3sa
Lemon caper butter
10 dk
Far Breton with prunes
2sa
Chicken liver pâté
2sa 20 dk
Brandy Chicken Liver Pâté
3sa 25 dk
Smoked Salmon Pâté
5 dk