Kompatibilní verze
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
French chicken liver pâté
- 80 g onion (approx. ½ onion)
- 1 garlic clove
- 150 g unsalted butter, cut into pieces
- 250 g chicken livers, trimmed
- 60 g Port or Madeira wine
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Port Jelly
- 1 gold strength gelatine leaf
- ice cold water, to soak
- 100 g Port or Madeira wine
- bread of choice, to serve
- cornichons, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 701.2 kJ / 167.6 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 3.3 g
- Tuk
- 13.4 g
- Nasycený tuk
- 8.1 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 39 mg
Alternativní recepty
Pickled vegetables
745 Std.
Pâtè with Riesling
3u.
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
20 Min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter)
Keine Bewertungen
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 godz. 20 min
Citrus mascarpone semifreddo with Manjimup walnut & cacao nib dukkah (Russel Blaikie)
13h
Pimento Spread
5min
Chicken and port pâté
1h 30min
Lebanese-style hommus
13h 15min
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25 min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min
Chicken liver pâté
2 godz. 20 min