French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
TM6 TM5 TM31

French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)

4.4 (11 hodnocení)

Suroviny

French chicken liver pâté

  • 80 g onion (approx. ½ onion)
  • 1 garlic clove
  • 150 g unsalted butter, cut into pieces
  • 250 g chicken livers, trimmed
  • 60 g Port or Madeira wine
  • 2 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 1 sprig fresh rosemary, leaves only
  • 1 - 2 pinches sea salt
  • 1 pinch ground black pepper

Port Jelly

  • 1 gold strength gelatine leaf
  • ice cold water, to soak
  • 100 g Port or Madeira wine
  • bread of choice, to serve
  • cornichons, to serve

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
701.2 kJ / 167.6 kcal
Protein
4.7 g
Sacharidy
3.3 g
Tuk
13.4 g
Nasycený tuk
8.1 g
Vláknina
0.2 g
Sodík
39 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty