French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
TM6 TM5 TM31

French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)

4.3 ( 16 hodnocení )

Suroviny

French chicken liver pâté

  • 80 g onion (approx. ½ onion)
  • 1 garlic clove
  • 150 g unsalted butter cut into pieces
  • 250 g chicken livers trimmed
  • 60 g Port or Madeira wine
  • 2 sprigs fresh thyme leaves only
  • 1 sprig fresh rosemary leaves only
  • 1 - 2 pinches sea salt
  • 1 pinch ground black pepper

Port Jelly

  • 1 gold strength gelatine leaf
  • ice cold water to soak
  • 100 g Port or Madeira wine
  • bread of choice, to serve
  • cornichons to serve

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
167.6 kcal / 701.2 kJ
Protein
4.7 g
Tuk
13.4 g
Sacharidy
3.3 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
8.1 g
Sodík
39 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty