French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)

French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)

4.3 16 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 4hod. 15min
10 portions

Suroviny

French chicken liver pâté
  • onion (approx. ½ onion)
    80 g
  • garlic clove
    1
  • unsalted butter cut into pieces
    150 g
  • chicken livers trimmed
    250 g
  • Port or Madeira wine
    60 g
  • fresh thyme leaves only
    2 sprigs
  • fresh rosemary leaves only
    1 sprig
  • sea salt
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper
    1 pinch
Port Jelly
  • gold strength gelatine leaf
    1
  • ice cold water to soak
  • Port or Madeira wine
    100 g
  • bread of choice, to serve
  • cornichons to serve

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 167.6 kcal / 701.2 kJ
Protein 4.7 g
Tuk 13.4 g
Sacharidy 3.3 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 8.1 g
Sodík 39 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...