Kompatibilní verze
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
French chicken liver pâté
- 80 g onion (approx. ½ onion)
- 1 garlic clove
- 150 g unsalted butter, cut into pieces
- 250 g chicken livers, trimmed
- 60 g Port or Madeira wine
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Port Jelly
- 1 gold strength gelatine leaf
- ice cold water, to soak
- 100 g Port or Madeira wine
- bread of choice, to serve
- cornichons, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 701.2 kJ / 167.6 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 3.3 g
- Tuk
- 13.4 g
- Nasycený tuk
- 8.1 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 39 mg
Alternativní recepty
Chicken liver pâté
2h 20min
Chicken and port pâté
1h 30 min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20min
Gougère puffs with salmon mousse
25 godz. 35 min
Rhubarb, orange and almond Cake
1h 30 min
Classic zabaglione
15min
Duck confit with lentil & orange salad
15 Std. 40 Min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 min
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25 min
Sunny gazpacho
25 min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min
Perfect steak with sauce Bernaise
35min