Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g white cabbage, cut into pieces (5 cm)
- 1 garlic clove
- 100 g brown onion, cut into quarters
- 100 g carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 10 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 200 g bacon, cut into cubes (1 cm)
- 20 g oil
- 350 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 140 g tomato paste
- 35 g pitted prunes, cut into halves
- ¼ tsp ground black pepper
- salt, to taste
- 4 dried bay leaves
- ½ tsp paprika
- 20 g dried porcini mushrooms, cut into slices
- 280 g pork loin, cut into pieces (2 cm)
- 280 g beef fillet steak (porterhouse), cut into pieces (2 cm)
- 200 g sausage (kielbasa), cut into pieces (1-2 cm - see Tips)
- 400 g sauerkraut (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1689 kJ / 402.2 kcal
- Protein
- 38.2 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 6.2 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Sodík
- 1942.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Beef stroganoff
35min
Beef "Burgundy"
40 Min
Beef spezzatino
1 godz. 45 min
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Pork fillet with mustard
35min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Beef goulash with dumplings
1 godz. 45 min
Hungarian goulash
1 Std. 30 Min