
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g white cabbage cut into pieces (5 cm)
- 1 garlic clove
- 100 g brown onion cut into quarters
- 100 g carrot cut into pieces (approx. 3 cm)
- 10 g fresh flat-leaf parsley leaves only
- 200 g bacon cut into cubes (1 cm)
- 20 g oil
- 350 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 140 g tomato paste
- 35 g pitted prunes cut into halves
- ¼ tsp ground black pepper
- salt to taste
- 4 dried bay leaves
- ½ tsp paprika
- 20 g dried porcini mushrooms cut into slices
- 280 g pork loin cut into pieces (2 cm)
- 280 g beef fillet steak (porterhouse), cut into pieces (2 cm)
- 200 g sausage (kielbasa), cut into pieces (1-2 cm - see Tips)
- 400 g sauerkraut (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 402.2 kcal / 1689 kJ
- Protein
- 38.2 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 14 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Nasycený tuk
- 6.2 g
- Sodík
- 1942.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beef Burgundy
1h 45min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40min
Asian-style fish fillets
30min
Beef stroganoff
35min
Hungarian goulash
1h 30min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Beef and mushroom hot pot
2h
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
Baked pumpkin and beef stew
3h
Chicken San Fernando
55min
Adobo beef
1h 10min
Beef spezzatino
1h 45min