Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g white cabbage, cut into pieces (5 cm)
- 1 garlic clove
- 100 g brown onion, cut into quarters
- 100 g carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 10 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 200 g bacon, cut into cubes (1 cm)
- 20 g oil
- 350 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 140 g tomato paste
- 35 g pitted prunes, cut into halves
- ¼ tsp ground black pepper
- salt, to taste
- 4 dried bay leaves
- ½ tsp paprika
- 20 g dried porcini mushrooms, cut into slices
- 280 g pork loin, cut into pieces (2 cm)
- 280 g beef fillet steak (porterhouse), cut into pieces (2 cm)
- 200 g sausage (kielbasa), cut into pieces (1-2 cm - see Tips)
- 400 g sauerkraut (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1689 kJ / 402.2 kcal
- Protein
- 38.2 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 6.2 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Sodík
- 1942.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beef and mushroom hot pot
2h
Beef spezzatino
1h 45min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Beef Burgundy
1h 45min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40min
Lamb spezzatino
1h 45min
Lemon and lamb pie with filo topping
2u. 40min
Hungarian goulash
1h 30min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Tomato basil chicken stew
35 Min