Zařízení & příslušenství
Country-style chicken liver fritters
Příprava 20min.
Celkový 35min.
12 portions
Suroviny
-
day old bread (approx. 4 slices), crusts removed (and torn into pieces - see Tips)150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
brown onion cut into halves150 g
-
chicken livers trimmed500 g
-
eggs2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
oil (approx. 2 tablespoons), for frying
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
189.4 mg
Protein
9.5 g
Kalorie
511.8 kJ /
121.9 kcal
Tuk
6.2 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
1.3 g
Sacharidy
6.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Meals in a Flash
91 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Pâtè with Riesling
3hod.
Warm cabbage dish
15min.
Russian beetroot salad
1hod. 10min.
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min.
Rabbit stew
1hod.
Peas and jamon
40min.
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40min.
Turkey meatballs in dill sauce
1hod. 30min.
Marinated capsicum
55min.
Avo and egg spread
35min.
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1hod. 10min.
Tuna dip
15min.