![Country-style chicken liver fritters Country-style chicken liver fritters](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CEDE16A7-D4C6-4A89-9177-08AA6240A082/Derivates/4148E379-A670-4873-8070-66D4CFB9281D.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g day old bread (approx. 4 slices), crusts removed (and torn into pieces - see Tips)
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g brown onion, cut into halves
- 500 g chicken livers, trimmed
- 2 eggs
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- oil (approx. 2 tablespoons), for frying
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 511.8 kJ / 121.9 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 6.7 g
- Tuk
- 6.2 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 189.4 mg
Alternativní recepty
Liver cake
1 Std. 50 Min
Tuna dip
15 dk
Steamed chicken roll and vegetables with vegetable sauce
1 godz. 35 min
Pea and lettuce soup with scallops
45min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 Std. 20 Min
Green beans with tomato and parsley
55 dk
Dukkah eggs with asparagus and feta
30 dk
Peas and jamon
40min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Ukrainian borscht
35min
Turkey meatballs in dill sauce
1h 30min
Raspberry and lemon flan
1sa