Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di guanciale a dadini
- 200 g di polpa di pomodoro fresca, a pezzi
- 1 peperone rosso a listarelle
- 1 pizzico di zucchero
- 2 pizzichi di sale
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 320 g di spaghetti o di pasta secca lunga
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2087.8 kJ / 499 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Sacharidy
- 68.2 g
- Tuk
- 20.2 g
- Nasycený tuk
- 4.1 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 822 mg
Alternativní recepty
Pasta tonno e olive
35min
Spaghetti pomodoro e speck
35min
Pasta al pomodoro e peperoni
30 min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3h 55 min
Spaghetti alla checca
40 Min
Spaghetti al tonno
40 Min
Spaghetti pomodoro, olive e capperi
30 min
Pasta al pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 Min
Pasta al pesto con mozzarella e pomodorini confit
30 min
Pasta alla carcerata
30 min
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30 min
Pappardelle alla papalina
30 min