Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di guanciale a dadini
- 200 g di polpa di pomodoro fresca, a pezzi
- 1 peperone rosso a listarelle
- 1 pizzico di zucchero
- 2 pizzichi di sale
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 320 g di spaghetti o di pasta secca lunga
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2087.8 kJ / 499 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Sacharidy
- 68.2 g
- Tuk
- 20.2 g
- Nasycený tuk
- 4.1 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 822 mg
Alternativní recepty
Spaghetti pomodoro, olive e capperi
30min
Spaghetti alla siciliana
30min
Schiaffettoni ripieni
1h 30min
Pasta al pomodoro, prosciutto e salame piccante
45min
Spaghetti al tonno
40min
Sformato di pasta al tonno
30min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h
Spaghetti alla vesuviana
25 min
Insalata di pasta alla mediterranea
30min
Spaghetti alla checca
40min
Pasta ‘ncasciata
1j 55 menit
Pasta alla carcerata
30min