Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de avellanas tostadas
- 3 cucharadas de hierbas provenzales secas
- 2 dientes de ajo
- 150 g de puerro en trozos (3 cm)
- 50 g de aceite de oliva
- 800 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharada de tomate concentrado
- 15 g de hojas de albahaca frescas
- 2 cucharaditas de azúcar
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 100 g de agua caliente
- Nutriční hodnoty
- na 4 raciones
- Kalorie
- 7422 kJ / 1774 kcal
- Protein
- 39.4 g
- Sacharidy
- 114.1 g
- Tuk
- 144.3 g
- Nasycený tuk
- 13.9 g
- Vláknina
- 36.2 g
- Sodík
- 1558.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensalada de cuscús y garbanzos con aguacate
30min
Bol de cuscús con albóndigas y tzatziki
30min
Espaguetis con salsa de lentejas y zanahoria
3h 15 min
Arroz con sofrito de verduras y jamón
50min
Pasta con lentejas y salchichas
35 Min
Arroz vietnamita con verduras
55min
Parmentier vegetariano con boloñesa de lentejas y berenjena
2h
Arroz con lentejas al estilo egipcio (Kusherie)
1h 10min
Ensalada de lentejas y coliflor asada
1h
Ensalada de arroz con aliño de pesto rojo
40min
Pastel de batata con boloñesa vegetariana
45min
Ensalada de lentejas en samfaina
1h