Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto di nocciole e basilico
- 20 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 15 g di nocciole sgusciate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ¼ di spicchio di aglio
- 20 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
Terminare la prearazione
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 80 - 100 g di pasta corta, tipo fusilli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3046 kJ / 728 kcal
- Protein
- 18.1 g
- Sacharidy
- 59.3 g
- Tuk
- 46.5 g
- Nasycený tuk
- 18.2 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40 Min
Spaghetti risottati aglio, olio, peperoncino e pangrattato aromatizzato
40 Min
Vermicelli aglio e olio
25 min.
Penne tonno, pinoli e limone
30 Min
Spaghetti integrali, tonno, limone e rucola
25 min.
Pasta risottata con crema di spinaci e patate
50 min.
Limonata alle viole
10 min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35 Min
Pesto di mandorle e menta
20 Min
Spaghetti risottati alla carrettiera
30 Min
Spaghetti alla chitarra con piselli e curcuma (vegan)
50 min.
Spaghetti pomodoro e speck
35 Min