Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 cuori di carciofo
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 320 g di pasta
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di gherigli di noci + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2436.5 kJ / 582.3 kcal
- Protein
- 21.2 g
- Sacharidy
- 66.7 g
- Tuk
- 27 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Sodík
- 470.6 mg
Alternativní recepty
Risotto alla zucca
30 Min
Spaghetti broccoli e noci
40 Min
Pasta al pesto di fagiolini
30 Min
Risotto carciofi e speck
40 Min
Tagliatelle di farro con cavolo verza
1 Std. 30 Min
Pesto di melanzane
10 Min
Pesto di scarola e pecorino
15 Min
Tagliatelle con crema di zucca e zucchine (vegan)
1 Std. 30 Min
Risotto alla lattuga
30 Min
Pesto mandorle e basilico
10 Min
Pesto di zucchine e basilico
20 Min
Pesto alla trapanese
20 Min