Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Udang
- 450 g udang kupas mentah, ukuran sedang (sekitar 395 g kupas)
- ½ sdt garam
- ¼ sdt bubuk cabai
- 15 g perasan sari lemon segar (sekitar ½ lemon)
- 70 g keju Cheddar, potong dadu
- 2 siung bawang putih
- 85 g bawang bombai, dipotong bagi empat
- 140 g paprika hijau, potong kecil-kecil
- 140 g paprika merah, potong kecil-kecil
- 30 g mentega tawar
- 70 g back bacon, potong dadu
- 110 g sosis sapi, diiris (1 cm)
- 110 g sosis babi, diiris (1 cm)
-
15
g tepung terigu
nebo 15 g maizena, (sekitar 1 sdm) -
100
g kaldu ayam cair
nebo 1 sdt pasta kaldu ayam, dicampur dengan 100 g air - 1 ½ sdt saus Worcestershire
- saus cabai merah, sesuai selera (opsional)
Bubur jagung
- 325 g air
- ½ sdt garam
- 70 g polenta, putih
- 225 g krim encer (light cream), 25% lemak
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 2660 kJ / 636 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 42 g
- Vláknina
- 3 g