![Saus Jamur dan Krim Anggur Putih Saus Jamur dan Krim Anggur Putih](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F4928E18-5E24-4232-8B19-B045DD5349AF/Derivates/9ba80c4f-949e-444b-9b15-2a6d1733d91a.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 g jamur porcini kering
- 230 g air
- 100 g jamur portobelo, segar, potong kecil-kecil
- 50 g mentega tawar, dingin, potong kecil-kecil
- 60 g bawang merah, potong menjadi dua
- 120 g anggur putih kering
- 1 sdt pasta kaldu ayam (lihat Kiat)
- 125 g krim kocok
- 25 g tepung terigu
- ¼ - ½ sdt garam
- 2 jumput lada hitam bubuk
- Nutriční hodnoty
- na 600 gram
- Kalorie
- 3971.3 kJ / 945.5 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 87.6 g
- Nasycený tuk
- 56.8 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 1659 mg