Saus Jamur dan Krim Anggur Putih
TM6

Saus Jamur dan Krim Anggur Putih

5.0 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 12 g jamur porcini kering
  • 230 g air
  • 100 g jamur portobelo, segar, potong kecil-kecil
  • 50 g mentega tawar, dingin, potong kecil-kecil
  • 60 g bawang merah, potong menjadi dua
  • 120 g anggur putih kering
  • 1 sdt pasta kaldu ayam (lihat Kiat)
  • 125 g krim kocok
  • 25 g tepung terigu
  • ¼ - ½ sdt garam
  • 2 jumput lada hitam bubuk

Nutriční hodnoty
na 600 gram
Kalorie
3971.3 kJ / 945.5 kcal
Protein
13 g
Sacharidy
27 g
Tuk
87.6 g
Nasycený tuk
56.8 g
Vláknina
3.9 g
Sodík
1659 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty