Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Haselnüsse
- 3 EL Kräuter der Provence, getrocknet
- 2 Knoblauchzehen
- 150 g Porree, in Stücken (3 cm)
- 50 g Olivenöl
- 800 g geschälte Tomaten, aus der Dose
- 15 g Tomatenmark
- 15 g Basilikum, abgezupft
- 2 Prisen Zucker
- 2 Prisen Pfeffer
-
1
geh. EL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 100 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1723 kJ / 412 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 9.5 g
- Sodík
- 248 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Veggie Rigatoni al forno
45 Min
Veganes Süßkartoffel-Grünkern-Chili
30 min
Pasta Verde - Orecchiette mit cremiger Erbsen-Sauce
30 min
Vegetarische Fladenbrotpizza
30 min
Makkaroni mit Paprika-Frischkäse-Sauce
25 min
Vegane Paprika-Rahmsauce
40 min
Veganer Dürüm
30 min
Nudeln mit Tempeh und getrockneten Tomaten
30 min
Vegane Pasta mit Gemüse und Tomaten-Walnuss-Pesto
40 min
Cremige Feta-Pasta mit Nüssen
35 Min
Reis mit Wokgemüse und Erdnuss-Sauce
30 min
Pasta mit Salbei-Butter
40 min