Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Haselnüsse
- 3 EL Kräuter der Provence, getrocknet
- 2 Knoblauchzehen
- 150 g Porree, in Stücken (3 cm)
- 50 g Olivenöl
- 800 g geschälte Tomaten, aus der Dose
- 15 g Tomatenmark
- 15 g Basilikum, abgezupft
- 2 Prisen Zucker
- 2 Prisen Pfeffer
-
1
geh. EL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 100 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1723 kJ / 412 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 9.5 g
- Sodík
- 248 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta Verde - Orecchiette mit cremiger Erbsen-Sauce
30 min
Vegetarische Fladenbrotpizza
30 min
Tofu-Reis
50 min
Reis mit Wokgemüse und Erdnuss-Sauce
30 min
Vegane Paprika-Rahmsauce
40 min
Cremige Feta-Pasta mit Nüssen
35 min
Nudeln mit Tempeh und getrockneten Tomaten
30 min
Vegane Pasta mit Erdnusssauce und Gemüse
30 min
Vegane Mac and Cheese
1h
Vegane Pasta mit Gemüse und Tomaten-Walnuss-Pesto
40 min
Linguine mit Basilikum-Petersilien-Pesto und veganem Mozzarella
3h 30 min
Veganer Shepherd's Pie
1h 40min