Zařízení & příslušenství
Koprová omáčka
Příprava 5min.
Celkový 20min.
2 porce
Suroviny
-
25 gramů kopru, čerstvého bez tvrdých stonků
-
250 gramů mléka
-
1 polévková lžíce cukru
-
1 špetku soli podle chuti
-
½ zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)½ čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
-
1 polévková lžíce hladké mouky
-
100 gramů smetany ke šlehání, 30 % až 40 % tuku100 gramů zakysané smetany
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
168.7 mg
Protein
6.5 g
Kalorie
973.3 kJ /
232.7 kcal
Tuk
14.3 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
8.4 g
Sacharidy
20.7 g