Kompatibilní verze
Vegetarischer Parmentier mit Auberginen-Linsen-Bolognese
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Auberginen-Linsen-Bolognese
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 150 g Möhren, in Stücken
- 60 g Olivenöl
- 100 g grüne Linsen, getrocknet
- 300 g Aubergine, in Würfeln (2 cm)
- 100 g Rotwein, trocken
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Oregano, getrocknet
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
Kartoffelpüree und Fertigstellung
- 800 g Kartoffeln, mehligkochend, in Scheiben (5 mm)
- 300 g Milch
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 - 3 Prisen Muskat
- 50 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
-
2
EL Paniermehl
nebo 2 EL Gruyère Käse, gerieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1677 kJ / 401 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 9 g
- Sodík
- 452 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Veganes "Butter Chicken"
50 Min
Samosas mit Auberginen-Linsen-Bolognese
1 godz. 30 min
Bulgur-Auflauf
1h 20 min
Linsen-Moussaka
2 godz. 30 min
Linsen-Moussaka
2h 20 min
Vegane Albóndigas
45 Min
Auberginenröllchen mit Paneer
50 Min
Spinat-Cannelloni
1h 20 min
Vegetarische Linsen-Lasagne
1 godz. 30 min
Grünkern-Chili-Cheese-Kartoffeln
45 Min
Veganer Shepherd's Pie
1h 40 min
Pilz-Lasagne
2 godz. 30 min